Την Κυριακή, ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να αποκαλύψει τις προθέσεις του σχετικά με τη δημιουργία νέου κόμματος και να αναφερθεί στις σχέσεις του με τον Κώστα Καραμανλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη που θα μεταδοθεί την προσεχή Κυριακή από τον ΑΝΤ1, όπου θα μιλήσει «για όλους και για όλα».
Στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση έπειτα από καιρό, ο Αντώνης Σαμαράς θα ανοίξει «τα χαρτιά του» σχετικά με το ενδεχόμενο ίδρυσης νέου πολιτικού φορέα, ένα θέμα που έχει προκαλέσει έντονη συζήτηση τις τελευταίες εβδομάδες.
Η συνέντευξη, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 31 Οκτωβρίου, θα προβληθεί την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, στις 15:00, από τον ΑΝΤ1, στην εκπομπή «Special Edition» με τη δημοσιογράφο Ιρένα Αργύρη.
Ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να απαντήσει αν σκοπεύει τελικά να προχωρήσει στη δημιουργία κόμματος, αλλά και να αναφερθεί σε ζητήματα που τον αφορούν και έχουν αποτελέσει αντικείμενο σχολιασμού στα παραπολιτικά ρεπορτάζ.
Μεταξύ αυτών, θα μιλήσει και για τις σχέσεις του με τον Κώστα Καραμανλή, καθώς οι δύο τους έχουν αρκετές φορές ασκήσει συντονισμένη κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Επιπλέον, όπως αναφέρεται στο trailer του ANT1, ο Αντώνης Σαμαράς θα μιλήσει «για τον θάνατο της κόρης του Λένας, την κριτική που ασκεί στην κυβέρνηση, για τα εθνικά και όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν τη χώρα και την κοινωνία».
Διαβάστε επίσης:
Καρβέλας για Άδωνι: «Είναι βλάκας, έλεγε ψέματα για τα Τέμπη και τα τρένα»
Η ΝΔ στηρίζει τον Αυγενάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Μύδροι της αντιπολίτευσης
Λατινοπούλου: Κάποιος φώναξε «αυνανιστής» την ώρα που μιλούσε στον «αέρα» εκπομπής (video)
Παρ’ ολίγον νέα Τέμπη στη Θεσσαλονίκη: Τρένο μπήκε σε λάθος γραμμή – Καταγγελίες επιβατών
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια