Αντώναρος: Τι θα πει ο Μητσοτάκης στη Μέρκελ για την ΠΓΔΜ;

Δείτε την ανάρτησή του στο Facebook

NewsRoom 09/01/2019 | 09:54

H Συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει από την Ελληνική Βουλή με 152-153 ψήφους, εκτιμά ο Ευάγγελος Αντώναρος σε ανάρτησή του στο Facebook, ενώ παράλληλα διερωτάται τι θα πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Άνγκελα Μέρκελ για τη στάση της Νέας Δημοκρατίας ως προς το πρωτόκολλο εισδοχής της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Διαβάστε την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

“Αντί για καληνύχτα:Όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν με "πιασαρικα" δημοσιεύματα κι αναρτήσεις να συντηρήσουν την ένταση και να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ότι όλα είναι ρευστά και αβέβαια, όλα εξελίσσονται όπως είχαμε προβλέψει όσοι έχουν πληροφορίες και ξέρουν να αναλύουν τις καταστάσεις.

Η στάση του Ποτάμιου φερ' ειπείν ήταν η αναμενόμενη. Έτσι απλά. Η συμφωνία -- καλώς η κακώς -- θα περάσει νε 152-153 ψήφους. Και μετά θα τεθεί για τη Νέα Δημοκρατία το ερώτημα ( το οποίο μέχρι τώρα κάνει ότι δεν ακούει και αποφεύγει να απαντήσει) αν θα κυρώσει δλδ αν θα ψηφίσει θετικά στο πρωτόκολλο εισδοχής της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ που θα έρθει ως διαφορετική συμφωνία λίαν προσεχώς. Σε αυτό το σημείο επικεντρώνεται κυρίως το ενδιαφέρον των Δυτικών και φυσικά της κ. Μέρκελ. Μακάρι να μάθουμε τι θα της πει ο Μητσοτάκης”.