Αντώναρος: "Τα καρακόλια της πολιτικής και τα δημοσιογραφικά τους φερέφωνα συνεχίζουν τα fake news"

Την οργή του για τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για δήλωση αναφορικά με τη συμφωνία για το Μακεδονικό την οποία δήθεν θα έκανε ο Κώστας Καραμανλής, εξέφρασε με του facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος.

5a744f7a1dc524ab7e8b4682 2

Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος κάνει λόγια για «καρακόλια της πολιτικής και ξεδιάντροπα δημοσιογραφικά φερέφωνα τα οποία συνεχίζουν την παραγωγή 

fake news».

«Τα καρακόλια της πολιτικής και τα ξεδιάντροπα δημοσιογραφικά τους φερέφωνα συνεχίζουν ανερυθρίαστα την παραγωγή fake news. Πρώτα “διοχετευσαν” χθες βράδυ την είδηση ότι ο Κώστας Καραμανλής ετοιμάζεται να κάνει δήθεν δήλωση για το μακεδονικό. Και φρόντισαν μάλιστα να δώσουν πλούσιο παρασκήνιο …από την κοιλιά τους. Σήμερα διαπίστωσαν ότι τέτοια πρόθεση -παρά τις παντοειδείς πιέσεις- δεν φαίνεται να υπάρχει κι αναδιπλώθηκαν. Έγραψαν όμως ότι ο Καραμανλής δήθεν άλλαξε γνώμη επειδή έγινε διαρροή των προθέσεων του που οι ίδιοι είχαν …εφεύρει…» γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Αντώναρος και καταλήγει: «Αιδώς Αργείοι. (Μόνο που οι διακινητές του fake news δεν είναι από το Άργος αν και συχνάζουν… εκεί κοντά!)».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…