Αντώναρος: Ομολογία ανεπάρκειας και πολιτικής ηλιθιότητας οι δηλώσεις Μηταράκη

«Δυστυχώς τα χειρότερα έρχονται ώσπου να μας κουνήσει το μαντήλι»

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, προχώρησε σε μέσα από μια σειρά από καυστικές αναρτήσεις προκειμένου να σχολιάσει τη γαλάζια ασυνεννοησία και τα κυβερνητικά fake news γύρω από την τραγωδία των προσφύγων που βρίσκονταν εγκλωβισμένοι για μέρες στον Έβρο.

Την ανερυθρίαστη δήλωση του υπουργού Μετανάστευσης, Νότη Μηταράκη χαρακτηρίζει ως «ομολογία ανεπάρκειας, πολιτικής ηλιθιότητας και παθολογικής ψευδολογίας», καθώς ο υπουργός αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι «τα ξένα μέσα ενημέρωσης (ναι, αυτά που βρίζουν οι διαφοροι αξιωματούχοι συστηματικά) ειδοποίησαν τις ελληνικές αρχές ότι οι πρόσφυγες βρίσκονταν σε ελληνικό έδαφος».

Ο κ. Αντώναρος στάθηκε μάλιστα στο γεγονός πως μέχρι την προηγούμενη των δηλώσεων Μηταράκη «το ελληνικό κράτος αμφισβητούσε την ύπαρξη» των προσφύγων. Δεν δίστασε μάλιστα να χαρακτηρίσει τα μέλη της γαλάζιας κυβέρνησης ως «ανεύθυνους», «αποτυχημένους».

Σε επόμενη ανάρτησή του μάλιστα, ο Ε. Αντώναρος στάθηκε στην αλληλεπίδραση Μητσοτάκη – Μηταράκη αναφέροντας πως «ο ατάλαντος γόνος έχει υπουργό που παραπληροφορεί τους Έλληνες ( και προφανώς και τον ίδιο για τον Έβρο και δεν τολμά να τον στείλει σπίτι του». Στη συνέχεια χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη «Πρωθυπουργό ξεδοντιασμενο. Ανίσχυρο. Αποσυντονισμένο».

«Δυστυχώς τα χειρότερα έρχονται ώσπου να μας κουνήσει το μαντήλι», κλείνει την ανάρτησή του ο Ε. Αντώναρος.

Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Κολωνίας: Άνδρας έπεσε με το αμάξι του σε πλήθος – Πολλοί τραυματίες

Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Κολωνίας: Άνδρας έπεσε με το αμάξι του σε πλήθος – Πολλοί τραυματίες

Υπάρχουν ενδείξεις ότι ο οδηγός αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.