Αντώναρος: «Ο Μητσοτάκης δεν έχει ιερό και όσιο εκτός βέβαια από την εξουσία και το χρήμα»

Νέα πυρά εκτοξεύει ο Ευάγγελος Αντώναρος για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως σημειώνει σε ανάρτησή στα social media, συχνά αποκαλεί τον Μητσοτάκη «αδίστακτο» αλλά τώρα το ίδιο επισημαίνει και το ΠΑΣΟΚ, στη σημερινή ανακοίνωση του. «Τι λέει; ‘Οτι ο ατάλαντος γόνος αλλάζοντας τις δηλώσεις του σαν τα πουκάμισα ρίχνει σαφώς τις ευθύνες σε άλλους. Στον ανιψιό του η στον Κοντολέοντα», επισημαίνει εμφατικά.

«Δεν έχει ιερό και όσιο. Εκτός βέβαια από την εξουσία. Και το χρήμα. Τον μαγεύουν και τα δυο. Αλλά έχουν κοντά ποδάρια», υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, με νόημα.

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου

Γράφω συχνά πυκνά — με στοιχεία — ότι ο Μητσοτάκης ειναι “αδίστακτος”. Τώρα το επισημαίνει με ανακοίνωση του για τις παρακολουθήσεις το ΠΑΣΟΚ. Τι λέει; Οτι ο ατάλαντος γόνος αλλάζοντας τις δηλώσεις του σαν τα πουκάμισα ρίχνει σαφώς τις ευθύνες σε άλλους. Στον ανιψιό του η στον Κοντολέοντα.
Δεν μου προκαλεί καμία έκπληξη. Ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του αλάνθαστο και …άσπιλο (εδώ γελάμε).

Ξεχνάει φαίνεται όσα δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να ξεχάσουμε εμείς: Τα ψέματα με τα οποία έχει «χορτάσει» τον ελληνικό λαό. Αλλά και την αδίστακτη συμπεριφορά του απέναντι σε μέλη της δικής του οικογένειας.

Δεν έχει ιερό και όσιο. Εκτός βέβαια από την εξουσία. Και το χρήμα. Τον μαγεύουν και τα δυο. Αλλά έχουν κοντά ποδάρια.

Ευθύμιος Λέκκας: «Ο σεισμός στην Εύβοια είχε μέγεθος 5.2 ρίχτερ – Ψυχραιμία»

Ευθύμιος Λέκκας: «Ο σεισμός στην Εύβοια είχε μέγεθος 5.2 ρίχτερ – Ψυχραιμία»

«Είμαστε επιφυλακτικοί καθώς δεν γνωρίζουμε ακόμη τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ρήγματος», ανέφερε ο σεισμολόγος Ευθύμιος…