Αντώναρος: Nα μπει «ψαλίδι» σε μετακλητούς και βουλευτικές αποζημιώσεις

Με ανάρτησή του στο facebook, ο Ευάγγελος Αντώναρος ζητά να μπει γερό «ψαλίδι» στους μετακλητούς, στις αμοιβές και στις αποζημιώσεις βουλευτών, δημόσιων λειτουργών και διοικητών δημόσιων οργανισμών, την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη κόβει μισθούς εργαζομένους και βάζει πλάτη υπέρ των εργοδοτών. 

Eyaggelos antonaros 19 1021x576 2

Στην  δύσκολη μάχη κατά του κορονοϊού, που επικαλείται η κυβέρνηση λέγοντας ότι οι εργοδότες μπορεί να δώσουν το δώρο του Πάσχα ακόμα και 5 μήνες μετά και δίνει 11 εκ ευρώ για την καμπάνια Μένουμε σπίτι, την ίδια στιγμή ο  πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος ζητά να μπει «ψαλίδι» στις αμοιβές και στις αποζημιώσεις βουλευτών, δημόσιων λειτουργών και διοικητών δημόσιων οργανισμών, και να δοθεί στο ΕΣΥ. Μάλιστα προτείνει το ποσό που θα συγκεντρωθεί να μπει σε ειδικό λογαριασμό και να διατεθεί στις οικογένειες νοσηλευτών και ιατρών που θα χάσουν τη ζωή τους στη μάχη με των κορονοιό.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Η κυβέρνηση πρέπει:

() Να μειώσει κατα τα δύο τρίτα τον αριθμό δημοσιογράφων ανα υπουργείο που η ίδια θεσμοθέτησε.

() Να μειώσει σε τρείς τον αριθμό μετακλητών υπαλλήλων που μπορεί να διορίσει υπουργός η υφυπουργός. Μπορει να εξυπηρετηθει κσλλιστα απο τη δημοσιουπαλληλική ιεραρχία της υπηρεσίας του.

() Να ζητήσει απο τη Βουλή να μειώσει σε 2 τον αριθμό υπαλλήλων ποη μπορεί να έχει στη διάθεση του κάθε βουλευτής. Ενα μετακλητό κι ένα κατ απόσπαση δημόσιο υπάλληλο.

() Να ζητήσει μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης κατα 50% για τη διάρκεια της κρίσης.

() Να αποφασίσει μείωση των αποδοχών όλων των μελών της εκτελεστικής εξουσίας ( μέχρι και των ειδικών γραμματέων ) κατα 50%.

() Το ίδιο να ισχύσει για όλους τους εκλεγμένους ανά την επικράτεια ( δημάρχους, περιφερειαρχες κ.α.)

() Με ΠΝΠ να μειωθούν κατα 50% για τη διαρκεια της κρισης οι αποδοχές όσων διορίζονται αμέσως η εμμέσως στη διοικηση φορέων, οργανισμών κι εταιριών ( π.χ. ΔΕΗ ΕΛΠΕ ΕΛΤΑ κ.α.)

Φαντάζομαι ότι η νεοεκλεγείσα Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προβει με την κοινωνική ευαισθησία που τη διακρίνει οικειοθελώς σε αποποίηση του 50% των αποδοχών της.

Ολα αυτά για τη διάρκεια της κρίσης. Τα ποσα που προκύπτουν να περιέλθουν σε ειδικό λογαριασμό που θα διατεθεί στις οικογενειες νοσηλευτών και ιατρών που θα χάσουν τη ζωή τους στη μαχη με τον κορονοιο.

 

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ