Newsroom

Newsroom

Αντώναρος: «Κάτω από 20% η ΝΔ – Ο Μητσοτάκης είναι πλέον ανίσχυρος – Είναι ένας παθολογικός αρχιψεύταρος»

«Κάθε μέρα που περνάει ο Μητσοτάκης αποδεικνύει ότι είναι ο,τι χειρότερο, ανεπαρκεστερο και πιο αδίστακτο πρόσωπο θα μπορούσε να έχει η χώρα στην κορυφή της κυβέρνησης αυτή την περίοδο. Ας τελειώνουμε λοιπόν με αυτόν τον ανεκδιήγητο τύπο μια ώρα αρχιτερα»  

Σε μια από τις πιο αιχμηρές του αναρτήσεις για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη προχώρησε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, αποκαλώντας τον «ανεκδιήγητο τύπο» και καλώντας τον ανοιχτά να παραιτηθεί.

Στις εκτιμήσεις του ο κ. Αντώναρος υποστηρίζει ότι πλέον ο πρωθυπουργός είναι πλήρως ανίσχυρος τόσο σε κοινωνικό, όσο και σε ενδοκυβερνητικό επίπεδο, αποκαλύπτοντας ότι υπουργοί τού αντιμιλούν λέγοντάς του ότι «δεν μπορείς να με αγγίξεις».

«Κάθε μέρα που περνάει ο Μητσοτάκης αποδεικνύει ότι είναι ο,τι χειρότερο,ανεπαρκεστερο+πιο αδίστακτο πρόσωπο θα μπορούσε να έχει η χώρα στην κορυφή της κυβέρνησης αυτή την περίοδο.
Ας τελειώνουμε λοιπόν με αυτόν τον ανεκδιήγητο τύπο μια ώρα αρχιτερα. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ», αναφέρει ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Μάλιστα η μακροσκελής αυτή ανάρτηση έρχεται λίγες μόνο ώρες μετά την εκτίμησή του ότι η ΝΔ στις εκλογές θα λάβει 25-27% γεγονός που τρομοκρατεί τους βουλευτές που καταλαβαίνουν ότι θα δυσκολευτούν πολύ να εκλεγούν. «Σε εσωτερικές μετρήσεις του Μαξίμου το πραγματικό ποσοστό κατεβαίνει γύρω στο 23 με 24 τοις εκατό. Με έντονη πτωτική τάση. Αν συνεχίσει έτσι, η ΝΔ θα συναγωνισθει “επάξια” το ποσοστό του “απόλυτου πάτου” που είχε σημειώσει τον Μάιο 2012 ο Αντώνης Σαμαράς:18,85%. Η Κοιν.Ομάδα της ΝΔ κοχλάζει.Μετά τη δημοσκόπηση της Μέτρον που επιβεβαιώνει την καθετη πτώση άναψαν τα τηλέφωνα.Πριν τα μεσάνυχτα είχαν πραγματοποιηθεί 3 συναντήσεις 19 βουλευτών.Ξέρουν ότι με ποσοστό 25-27% οι μισοί θα μείνουν εκτός.Για πρώτη φορά συζητιέται αλλαγή προέδρου», είχε γράψει συγκεκριμένα.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Οι δημοσκόποι δεν μπορούν (και δεν θέλουν πια) να καμουφλάρουν την κατρακύλα του.Οι επιχειρηματίες που μέχρι τώρα τον στήριζαν παίρνουν διακριτές αποστάσεις: “Χωρίς ηρεμία στην κοινωνία οι επιχειρήσεις δεν πάνε μπροστα”, μου είπε σημαντικός παράγοντας. 
Αρκετά μέσα ενημέρωσης, μέχρι τώρα φιλικά, παίρνουν με επικριτικά κι αποκαλυπτικά δημοσιεύματα αποστάσεις από την κυβέρνηση.
Πόσο θα μπορέσει να κρατηθεί ο Μητσοτάκης στην εξουσία, καθώς αδειάζουν οι τσέπες του μέσου Ελληνα από τη 19η μέρα κάθε μήνα, είναι άγνωστο. 
Ο ίδιος επιμένει ότι “εχει πρόθεση” να εξαντλήσει την τετραετία. Πέρα του ότι ο ίδιος είναι ένας παθολογικός αρχιψεύταρος που κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό ανερυθρίαστα, η εμπειρία έχει αποδείξει ότι τέτοιες “προθέσεις” διαψεύδονται συνήθως απο τις εξελίξεις και την πραγματικότητα. 
Γι αυτό ο Μητσοτακης είναι υπό προθεσμία. Πόσο θα κρατήσει αυτή η …προθεσμία δεν είναι αδιάφορο. Γιατί κάθε μέρα που περνάει ο Μητσοτακης κάνει 99% των Ελλήνων φτωχότερους. 
Γιατί κάθε μέρα που περνάει ο Μητσοτάκης εγκαταλείπει όλο και περισσότερες κόκκινες γραμμές της εξωτερικής μας πολιτικης. 
Γιατί κάθε μέρα που περνάει ο Μητσοτάκης αποδεικνύει ότι είναι ο,τι χειρότερο,ανεπαρκεστερο+πιο αδίστακτο πρόσωπο θα μπορούσε να έχει η χώρα στην κορυφή της κυβέρνησης αυτή την περίοδο.
Ας τελειώνουμε λοιπόν με αυτόν τον ανεκδιήγητο τύπο μια ώρα αρχιτερα.
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ . 

Ο @kmitsotakis εκτός από ανεπαρκής, αυτοθαυμαζόμενος+επικίνδυνος για τη χώρα+την κοινωνία είναι ΠΙΑ και ανίσχυρος. Δεν μπορεί να αντικαταστήσει ούτε ένα υπουργό.Ένας δευτεροκλασατος του είπε:”Δεν μπορείς να με αγγίξεις.” Ένας πιο σημαντικός του απάντησε:”Θα μείνω εδώ που είμαι.” 
Μπορει να τους βάζει τις φωνές στο τηλέφωνο που του το κλείνουν. Αλλά τα μέλη της κυβέρνησης (ακόμη κι οι ακροδεξιοί μουσαφιραίοι) αυτονομούνται ένας ένας και γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια το άλλοτε πανίσχυρο τρίο του Μαξίμου.Ο Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός υπό προθεσμία. 
Στη κοινωνία προκαλεί ολο και περισσότερη οργή, αποστροφή+θυμήδία. Κανεις πρωθυπουργός πριν από αυτόν δεν είχε φάει τόση καζούρα, δεν έχει γελοιοποιηθεί τόσο έντονα στη λαϊκή συνείδηση. Δεν τολμάει να πάει πουθενά χωρίς συνοδεία 100 με 150 αστυνομικών. 
Οι βουλευτές του καταγράφουν μαζική έξοδο ψηφοφόρων από το κομματικό συνονθύλευμα στο οποίο έχει “μετεξελιχθεί” η ιστορική παράταξη του Κωνστ.Καραμανλή.”Δεν θα αφήσουμε αυτόν τον απερίγραπτο τύπο να μας τραβήξει κάτω σαν ρουφήχτρα”, μου είπε χτες βραδυ Βορειοελλαδίτης βουλευτής