Αντώναρος: Η ανάκριση δεν πρέπει να γίνεται με τσαι και κουλουράκια

Mε σαρκαστική διάθεση ο Ευάγγελος Αντώναρος σχολιάζει  την κατάθεση Φρούζη για την υπόθεση της Novartis και προτείνει πως πρέπει να γίνεται μια προανακριτική.
 

NewsRoom 15/11/2019 | 22:52

Με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό ο Ευάγγελος Αντώναρος σχολιάζει την παρωδία της προανακριτική για την υπόθεση της Novartis και τα μυθεύματα του Κωνσταντίνου Φρουζή, και προτείνει πως πρέπει να γίνεται η σωστή... ανάκριση. 

«Θα πρότεινα σε όλους τους δημοσιογραφους ( αλλά και τους βουλευτές) που εξεγείρονται γιατι, λέει, μια ανακρίτρια "πιέζει" ένα μάρτυρα ( που σημειωτέον είναι και κατηγορούμενος να δούν μια εξαιρετική σειρά στο Νέτφλιξ. Λέγεται Criminal και παρουσιάζει πως γίνονται οι ανακρίσεις σε τέσσερις χώρες. Αγγλια, Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία. Κατ αρχάς όλα καταγράφονται σε μαγνητόφωνο. Μετά οι ανακριτές εναλλάσσονται -- για να φέρνουν σε δυσκολη θέση το πρόσωπο που ανακρίνουν. Και η ανακριση μόνο με το γάντι δεν γίνεται. Και με πίεση. Και με φοβερα. . Και με έξυπνες τακτικές. Και με τη μεθοδο του καλού και του κακού ανακριτή. Και με δόλωματα φυσικά. Ετσι για να μη νομίζουν κάποιοι ότι η ανάκριση πρέπει να γίνεται με τσαι και κουλουράκια.».