Αντώναρος για εκλογές 2007 στην Ηλεία: Οι εκλογές κερδήθηκαν από τον Καραμανλή, όχι από τα χρήματα

«Ο σπασμωδικός τρόπος που αντέδρασε ο Μητσοτακης αποδεικνύει ότι είναι πανικός και προδίδει τον αδίστακτο χαρακτήρα του προκειμένου να διασωθεί. Γι αυτό κανείς πια δεν τον εμπιστεύεται»

Τα όσα παραδέχτηκε με θράσος ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας σχετικά με εξαγορά ψήφων στην πυρόπληκτη Ηλεία το 2007 από την τότε κυβέρνηση της ΝΔ σχολίασε ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος.

Μάλιστα ο κ. Αντώναρος δεν χάνει την ευκαιρία να βάλλει για μια ακόμη φορά κατά του νυν πρωθυπουργό Κυριάκου Μητσοτάκη για την απόφασή του να αποπέμψει τον υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό, για τη χλιαρή αντίδρασή του στα όσα είπε ο κ. Δούκας. 

Η σειρά αναρτήσεων του κ. Αντώναρου στο twitter έχει ως εξής: 

Ας βάλουμε μερικά πραγματάκια στη σειρά:

1. Οι εκλογές του 2007 κερδήθηκαν από τον Κώστα Καραμανλή και τη Νέα Δημοκρατία γιατί η τότε κυβέρνηση χειρίσθηκε το θέμα των περίεργων πυρκαγιών και των τραγικών συνεπειών τους με πολιτική υπευθυνότητα και κοινωνική ευαισθησία. 
Όχι γιατί μοιράστηκαν χρήματα αβέρτα κουβέρτα όπως ισχυρίζεται με υπερφίαλη αυταρέσκεια ο τότε υφυπουργός του Γεν.Λογιστηρίου Πέτρος Δούκας που μόνο περιφερειακή ανάμειξη είχε στο θέμα.

2. Θυμίζω: Ο Καραμανλης με άλλους τρεις κορυφαίους υπουργούς πήγε την Παρασκευή, την πιο κρισιμη μέρα των πυρκαγιών, με ειδική πτήση στην περιοχή. Κι ας ήταν το περιβάλλον δυσάρεστο κι εχθρικό -και ξέρω μετά λόγου γνώσεως τι γράφω.Έτσι κάνουν τα υπεύθυνα πολιτικά πρόσωπα.

3. Ο συμπαθής Σ.Λιβανός,αν κ φίλος του πρωθυπουργού,είναι το εύκολο θυμα τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει ν κάνει επίδειξη ανέξοδης πολιτικης ανδρείας+αποφασιστικότητας.Που να τολμήσει να καρατομήσει κανένα υπουργό από τους “φίλους” του που έχουν κάνει χειρότερες πατάτες.

4. Η καρατόμηση Λιβανού που είναι,σύμφωνα με τις μετρησεις,ο λιγότερος γνωστός+συμπαθής υπουργός στο κοινό δεν θα μπορέσει να κατευνάσει τους αγρότες που είναι στους δρόμους. Εδώ δεν τους έχουν ηρεμήσει μέχρι στιγμής τα εκατοντάδες εκατομμ.που βγαίνουν από το δημόσιο ταμείο.

5. Η καρατόμηση Λιβανου δεν θα καταπραΰνει την κατάσταση που βράζει μεσα στην ΚΟ της ΝΔ.Ο σπασμωδικός τρόπος που αντέδρασε ο Μητσοτακης  αποδεικνύει ότι είναι πανικός και προδίδει τον αδίστακτο χαρακτήρα του προκειμένου να διασωθεί.  Γι αυτό κανείς πια δεν τον εμπιστεύεται.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα κυκλοφόρησε βίντεο με τη συνομιλία του Σπήλιου Λιβανού με τον Πέτρο Δούκα, όπου ο τελευταίος υποστήριζε ότι στις εκλογές του 2007, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που είχαν πλήξει την Ηλεία, η κυβέρνηση της ΝΔ επανεξελέγη επειδή δόθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά στους κατοίκους της περιοχής.