Αντώναρος για Σύνοδο Κορυφής: Παληκαράκια της εύκολης παραπληροφόρησης κάντε λίγο κράτει

Σε μία αιχμηρή ανάρτηση σχετικά με τα όσα διαρρέονται στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ ως προς την πορεία των διαβουλεύσεων στη Σύνοδο Κορυφής προχώρησε,  ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Αντώναρος

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλεσε τα “παληκαράκια της εύκολης παραπληροφόρησης” να κρατούν μικρό καλάθι…  και να μην τρώνε “αμάσητα όσα σας δίνουν οι (Έλληνες) αξιωματούχοι”.

“Οι χώρες που μετέχουν χρειαζονται τέτοια αφηγήματα για να πέράσουν ως “δήθεν θριαμβευτές” στο τελος δυσάρεστες αποφάσεις στους πολίτες τους” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανάρτηση Αντώναρου:

Παληκαρακια της εύκολης παραπληροφορησης κάντε λίγο κράτει. Με τα “θριλερ στη Συνοδο Κορυφής” και τα τοιαυτα. Μην τρώτε αμάσητα όσα σας δίνουν οι (Ελληνες) αξιωματούχοι.

1. Τα περι θρίλερ δεν υπάρχουν σε διεθνή μέσα ενημερωσης.

2. Οσοι έχουμε μετασχει σε Συνοδους Κορυφής ξέρουμε ότι τέτοιου είδους “κοντραρισματα”, εφ όσον υπάρχουν στην πραγματικότητα και δεν ειναι επικοινωνιακά τρικ, ειναι πάντα στο προγραμμα την πρωτη μέρα της Συνοδου.

3. Οι χώρες που μετέχουν χρειαζονται τέτοια αφηγήματα για να πέράσουν ως “δήθεν θριαμβευτές” στο τελος δυσάρεστες αποφάσεις στους πολίτες τους.

Λίγο κράτει λοιπόν — για την περήφανη ελληνικη στάση. Αφηστε να δουμε πως θα ξυρίσουν τον γαμπρο.

Σάμος: Τρία χρόνια μετά τον σεισμό δεν έχει γίνει επισκευή στο μεγαλύτερο δημοτικό σχολείο

samos

Σάμος: Τρία χρόνια μετά τον σεισμό δεν έχει γίνει επισκευή στο μεγαλύτερο δημοτικό σχολείο

Οι εκτεταμένες ζημιές που προκάλεσε ο εγκέλαδος, οι οποίες μέχρι και σήμερα δεν έχουν φτιαχτεί,…