Αντώναρος για το κόψιμο συντάξεων: Πριν τις έκοβε κατ’ εντολή της τρόικας και τώρα κατ’ εντολή Μητσοτάκη

O πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, σχολίασε τα   κυβερνητικά μαντάτα – και μάλιστα στα “μουλωχτά” – για κόψιμο συντάξεων 

antonaros

Την «Εορταστική» εγκύκλιο του  Τσακλόγλου  που πετσοκόβει τις συντάξεις και τα δικαιώματα των πλέον αδύναμων (  ανάπηρους και τις χήρες/ους) σχολιάζει με καυστική ανάρτηση του ο Ευάγγελος Αντώναρος, που  υπενθυμίζει ότι ο προερχόμενος από το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ, υφυπουργός του Μητσοτάκη, έκανε τα ίδια και με τις κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά και επαναλαμβάνει και τώρα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη αυτό στο οποίο είναι … καλός: Να κόβει τις συντάξεις του κοσμάκη..

Η ανάρτηση του Ευ Αντώναρου:

«Παναγιώτης Τσακλόγλου. Ξέρετε αυτό το όνομα; Όχι ε; Φυσικό είναι. Κι όμως ο εν λόγω κύριος, αόρατος υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, από το 2010 μέχρι το 2014 και ξανά τώρα, εκτελεί συστηματικά μια αποστολή: Να πετσοκόβει συντάξεις κι επιδόματα των οικονομικά και κοινωνικά πιο αδύναμων. Κατ΄εντολήν της τρόικας και των κυβερνήσεων που καλοδέχτηκαν τις υπηρεσίες του — Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά.. Τώρα χτύπησε ξανά: Πετσόκοψε από 1ης Ιανουαρίου τις συντάξεις χηρείας και αναπηρίας — δηλαδή όλων εκείνων που τις έχουν μεγάλη ανάγκη. Χωρίς να ντρέπεται ο ίδιος — τεχνοκράτης γαρ! — αλλά ούτε κι ο πρωθυπουργός που του έδωσε την εντολή να το κάνει. Ναι, αυτόν τον ξέρετε, ειδικά για την κοινωνική του αναισθησία. Λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης. Κι είχε το θράσος σήμερα για να θολώσει τα νερά να ανακοινώσει δήθεν φορολογικές ελαφρύνσεις…Λες και θα ξεχάσουν οι ανάπηροι κι οι χήρες τον κυνισμό και την κοινωνική του σκληρότητα.»

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…