Αντώναρος για εκλογές: «θα έχουμε κλάμα στο χώρο της ΝΔ»

«Εγώ αποκαλώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά φαντασίαν Λουδοβίκο»

Αντώναρος

Ο Ευάγγελος Αντώναρος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Kontra24 και δεν έχασε την ευκαιρία για μια ακόμη φορά να  επικρίνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ μίλησε για τις επερχόμενες εκλογές.

‘Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά για τις εκλογές, ο  πρώην υπουργός και εκπρόσωπος των κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή:

«Οι Εκλογές του 2023 είναι μια στροφή για την Ελλάδαμια μεταφορά από μια κατάσταση η οποία σβήνει, σε μια άλλη η οποία δεν ξέρουμε πως ακριβώς θα είναι …  Την έκβαση των εκλογών θα κρίνουν οι ψηφοφόροι που έχουν αποδεσμευτεί από τις πολιτικές ταυτίσεις», θεωρεί ο κ.Αντώναρος, ο οποίος σχολίασε επίσης «θα έχουμε κλάμα στο χώρο της ΝΔ γιατί έτσι όπως είναι το σύστημα αυτό, πάρα πολλοί βουλευτές θα μείνουν εκτός Βουλής» και τάχθηκε υπέρ των συνεργασιών.

Σχολίασε μεταξύ άλλων πως πλέον είναι κατά της ενισχυμένης αναλογικής, «του νοθευμένου αποτελέσματος», όπως είπε, «όπου κάποιος με 36%, 37%, 38%, παίρνει ένα μπόνους εδρών και στη δική μας διακυβέρνηση έγινε αυτό και αποφασίζει μόνος του, αυτοκρατορικά, τι θα γίνει στη χώρα».

Και πρόσθεσε με επίθεση στον Πρωθυπουργό, αλλά και στους πολιτικούς αρχηγούς:

«Εγώ αποκαλώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά φαντασίαν Λουδοβίκο. Οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν μάθει να είναι λίγο πολύ Λουδοβίκοι. Δηλαδή να μην αμφισβητούνται … Είναι δυνατόν να μην υπάρχει μία φωνή αμφισβήτησης, διαμαρτυρίας, έκφρασης διαφορετικού λόγου; Θα το βρούμε μπροστά μας το επόμενο διάστημα. Αν κάποιοι έχουν βάλει στο μυαλό τους ότι θα πρέπει να φτάσουμε σε τρεις εκλογές για να κυβερνηθεί ο τόπος, θα παραπατήσουν και θα πέσουν».

Έριχναν πυροτεχνήματα στην Πάρνηθα ενώ η Αττική βρισκόταν στο «κόκκινο» για πυρκαγιές (video)

βεγγαλικα πάρνηθα

Έριχναν πυροτεχνήματα στην Πάρνηθα ενώ η Αττική βρισκόταν στο «κόκκινο» για πυρκαγιές (video)

Νέες εικόνες έρχονται στη δημοσιότητα από την Πάρνηθα, οι οποίες δείχνουν ασυνείδητους να συνεχίζουν απτόητοι…