Αντώναρος: Δεν ξέρω πόσο καλά αγγλικά ξέρει ο αγωνιζόμενος για την πολιτική του επιβίωση κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ιδιαίτερα αιχμηρός ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος , Ευάγγελος Αντώναρος, για τον Στέλιο Πέτσα με αφορμή την «ανάγνωση» του εξωδικαστικού συμβιβασμού της Novartis στις ΗΠΑ. 

 

NewsRoom 26/06/2020 | 20:24

«Δεν ξέρω αν ξέρει καλά Αγγλικά» λέει ο Ευ Αντώναρος, αλλά η απόφαση του Δικαστηρίου στις ΗΠΑ άλλα λέει από αυτά που “κατάλαβε” ο κ Πέτσας. Ότι δεν αφορά το ρόλο πολιτικών προσώπων και ότι αποτελεί οικονομικό συμβιβασμό και όχι ασυλία σε ενδεχόμενη ποινική εξέλιξη της υπόθεσης…

Η ανάρτηση του κ. Αντώναρου:

“Δεν ξερω ποσο καλά αγγλικά ξέρει ο αγωνιζόμενος  για την πολιτική του επιβίωση κυβερνητ. εκπρόσωπος.

Παντως κάποιον θα βρει να του μεταφράσει τα κείμενα των αμερικανικών αρχών όπου, χωρις να γίνεται έρευνα όλων των στοιχείων, αναφέρεται χαρακτηριστικα ο ρόλος “αξιωματούχων” ( προφανώς πολιτικών προσώπων) “προκειμένου να ασκήσουν την επιρροή τους”.

Α και κάτι ακόμη, ο εξωδικαστικός συμβιβασμός δεν άπτεται της ενδεχόμενης ποινικής πτυχής της υπόθεσης και δεν προδικάζει ούτε αρνητικά ούτε θετικά την έκβαση της , πολύ περισσότερο εάν αυτή δεν έχει σχέση με την αμερικανική επικράτεια.
Σχετικό απόσπασμα απο τα επίσημα αμερικανικά έγγραφα που η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της στον χώρο της ενημέρωσης επιμένουν να αγνοούν”