Αντιθεσμικός μέχρι τέλους: Ανακοινώνει εκλογές απόψε στην εκπομπή του Στ. Θεοδωράκη ο Μητσοτάκης

Δημοσιογραφικές πληροφορίες θέλουν τον πρωθυπουργό να ανακοινώνει εκλογές μέσω της τηλεοπτικής αγιογραφίας που του ετοιμάζουν οι Πρωταγωνιστές του Σταύρου Θεοδωράκη

Πληροφορίες για μία ακόμη θεσμική εκτροπή εκ μέρους της κυβέρνησης, διακινούνται σήμερα στα δημοσιογραφικά γραφεία, λίγες μόλις ώρες πριν την προβολή της πολυσυζητημένης και αμφιλεγόμενης συνέντευξης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή Πρωταγωνιστές του Σταύρου Θεοδωράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί ΔΕΝ θα δω «Πρωταγωνιστές» (της ντροπής)

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στην εκπομπή όπου ο πρωθυπουργός διαφημίζεται πως θα απαντήσει σε ερωτήματα επιβατών της μοιραίας αμαξοστοιχίας που επιβίωσαν της σύγκρουσης, αναμένεται να ανακοινώσει «επισήμως» και τον χρόνο των εκλογών, προβαίνοντας έτσι σε ένα ακόμη σοβαρό θεσμικό ολίσθημα. Ο πρωθυπουργός που τού έχει ζητηθεί επισταμένως και με θεσμικό τρόπο στη Βουλή από τους πολιτικούς του αντιπάλους να καθορίσει τον χρόνο των εκλογών ώστε να μην «σέρνεται» αέναα η πολιτική ζωή σε μια προεκλογική περίοδο, τελικά επιλέγει την άνεση μιας μαγνητοσκοπημένης τηλεοπτικής «αγιογραφίας», προκειμένου να κάνει μια τόσο σημαντική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός αναμένεται να τονίσει ότι οι εκλογές θα γίνουν εντός Μαΐου, επιβεβαιώνοντας έτσι έμμεσα, τα σενάρια που θέλουν τις κάλπες να στήνονται στις 21 Μαΐου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα, ότι η αναφορά στον χρόνο των εκλογών θα γίνει σε… «χαλαρό» πλαίσιο κατά τη διάρκεια της εκπομπής, προφανώς σε μια προσπάθεια να αποφύγει τις πολύ έντονες επικρίσεις για το γεγονός ότι ενώ αρνούνταν να δώσει ένα χρονοδιάγραμμα για τις εκλογές στη Βουλή, ο πρωθυπουργός επέλεξε να προσδιορίσει τον χρόνο τους σε μια τηλεοπτική εκπομπή, η οποία άλλωστε έχει κατηγορηθεί από πολλούς ότι γίνεται με σκοπό να «ξεπλύνει» τον πρωθυπουργό από τις ευθύνες της κυβέρνησής του για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Συγχαρητήρια Μακρόν σε Ερντογάν: Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μαζί τεράστιες προκλήσεις

Συγχαρητήρια Μακρόν σε Ερντογάν: Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μαζί τεράστιες προκλήσεις

Ο Εμανουέλ Μακρόν συνεχάρη τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την επανεκλογή του στην προεδρία της…

Θεσσαλονίκη: Εικόνες καταστροφής από την καταιγίδα – Πλημμύρισαν σπίτια και μαγαζιά

Θεσσαλονίκη: Εικόνες καταστροφής από την καταιγίδα – Πλημμύρισαν σπίτια και μαγαζιά

Με σκηνές αποκάλυψης ήρθαν αντιμέτωποι οι Θεσσαλονικείς μετά την ξαφνική νεροποντή το απόγευμα της Κυριακής.

Τουρκία: «Αντίο κύριε Κεμάλ» από Ερντογάν – «Να συνεχίσουμε το δημοκρατικό αγώνα» προτρέπει ο Κιλιτσντάρογλου

Τουρκία: «Αντίο κύριε Κεμάλ» από Ερντογάν – «Να συνεχίσουμε το δημοκρατικό αγώνα» προτρέπει ο Κιλιτσντάρογλου

Μήνυμα νίκης-ευχαριστιών έστειλε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από την Κωνσταντινούπολη, απευθυνόμενος σε οπαδούς του, αμέσως…