Αντίποινα προανήγγειλαν οι Anonymous Greece στέλνοντας το μήνυμα στους Τούρκους: «Μολών λαβέ» (video)

Λίγη ώρα αφού ανακοίνωσαν τα ονόματα των Τούρκων χάκερ για την  κυβερνο-επίθεση σε κυβερνητικές ιστοσελίδες, οι «Greek Anonymous» μίλησαν στο Open ΤV, προαναγγέλλοντας αντίποινα.  

«Μολών λαβέ. Για εμάς τίποτα δεν είναι αδύνατο. Ίσως γιατί καθημερινά δοκιμάζουμε τα όριά μας. Σήμερα όλα δείχνουν ότι οι τουρκικές κυβερνοεπιθέσεις δεν είναι δυνατόν να πλήξουν σοβαρά τις ελληνικές κρατικές ιστοσελίδες. Όμως κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι το ίδιο θα συμβεί και στο μέλλον, εφόσον όλα δείχνουν ότι η άλλη πλευρά είναι διατεθειμένη να στρατολογεί, να χρηματοδοτεί και να υποστηρίζει τέτοιου είδους επιθέσεις» ανέφεραν στο Open TV μέλος των Anonymous Greece.

Πίσω από τη χθεσινή κυβερνοεπίθεση βρίσκεται η ομάδα Ασλάν Εβερλέρ. Τα μέλη της γνωρίζονται και συνεργάζονται με την ομάδα χάκερ της Άγκυρας που με πανομοιότυπο τρόπο χτύπησε ελληνικούς στόχους την προηγούμενη εβδομάδα. «Δεν θα τους αφήσουμε έτσι» λένε οι Anonymous Greece ενώ την  ώρα που δημοσιοποίησαν την πραγματική ταυτότητα, όπως υποστηρίζουν, των δύο Τούρκων χάκερς που οργάνωσαν τις επιθέσεις, τους έθεσαν  εκτός μάχης. «Οι απαντήσεις μας είναι αποτέλεσμα συνεχούς παρακολούθησης των εν δυνάμει απειλών. Διαθέτουμε την ικανότητα να ανιχνεύουμε με ταχύτητα τον τρόπο που θα διεισδύσουμε εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν» προσθέτει το μέλος των Anonymous Greece. 

Σύμφωνα με τους Anonymous Greece έχουν την πληροφόρηση και την κατάρτιση να προκαλέσουν χάος στις τουρκικές κρατικές υποδομές. Δεν το κάνουν όμως, για να μην φέρουν σε δύσκολη θέση την Ελλάδα και όχι επειδή φοβούνται. «Εάν ίσχυε κάτι τέτοιο θα είχαμε σταματήσει προ πολλού. Οι ενέργειές μας γίνονται με γνώμονα το δίκιο και δεν εμπεριέχουν κακόβουλες πράξεις. Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Ο ρόλος μας είναι αυτόνομος» συμπληρώνουν.

Την ίδια ώρα αρνούνται οποιαδήποτε σχέση συνεργασίας με ελληνικές κρατικές υπηρεσίες και προετοιμάζονται για όλα όσα θα επακολουθήσουν. «Οι κυβερνοπόλεμοι δεν είναι κάτι καινούργιο, απλά σύντομα θα είναι όλο και πιο έντονοι. Καθημερινά δοκιμάζουμε τα όριά μας. Στην ομάδα των Anonymous Greece, η οποία απαρτίζεται από άτομα με ιδιαίτερο υψηλό IQ» προσθέτουν.

Πηγή:ΕΘΝΟΣ

 

 

Το ΠΑΣΟΚ «αδειάζει» Μητσοτάκη: Ουδέποτε υπήρξε επίσημο θεσμικό αίτημα συνάντησης με τον Ανδρουλάκη

Το ΠΑΣΟΚ «αδειάζει» Μητσοτάκη: Ουδέποτε υπήρξε επίσημο θεσμικό αίτημα συνάντησης με τον Ανδρουλάκη

«Βάπτισε ως θεσμική πρόσκληση ένα πρόχειρο... "τα λέμε", που αντάλλαξε με τον Νίκο Ανδρουλάκη»

Φρίκη στη Λακωνία: 13χρονη καταγγέλλει ότι γέννησε το παιδί του βιαστή της – Βιάστηκε και μετά τη γέννα

Φρίκη στη Λακωνία: 13χρονη καταγγέλλει ότι γέννησε το παιδί του βιαστή της – Βιάστηκε και μετά τη γέννα

Η υπόθεση αφορά μια 13χρονη ανήλικη από τη Λακωνία, η οποία βιάστηκε επανειλημμένα, και όταν…