Αντίπαρος: Στο τμήμα για πεντέμισι ώρες φωτορεπόρτερ με εντολή Μητσοτάκη

Επειδή... τόλμησαν να πλησιάσουν το μέρος όπου βρισκόταν ο πρωθυπουργός

5078538

Το αυταρχικό του πρόσωπο έδειξε για μια ακόμη φορά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την Κυριακή που μας πέρασε στην Αντίπαρο όπου βρέθηκε για μια καλοκαιρινή ανάπαυλα όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ίδιος και τα φιλικά προς εκείνον ΜΜΕ.

Σύμφωνα με απολύτως επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Documentonews.gr το μεσημέρι της ίδιας ημέρας με προσωπική εντολή του κ. Μητσοτάκη δύο φωτορεπόρτερ οδηγήθηκαν και κρατήθηκαν επί ένα πεντάωρο στο αστυνομικό τμήμα του νησιού επειδή τόλμησαν να πλησιάσουν το μέρος όπου βρισκόταν ο πρωθυπουργός.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Αρχοντίδης Μιχάλης είναι μέλος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος και κάτοχος φυσικά δημοσιογραφικής ταυτότητας της Ένωσης. Εργάζεται ως φωτορεπόρτερ στο νησί εδώ και χρόνια. Όπως λέει ο ίδιος στο Documento είχε πληροφορίες εδώ και μέρες ότι ο πρωθυπουργός θα έρχονταν στο νησί φιλοξενούμενος γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη μαγαζιού στην παραλία Απάντημα, το οποίο αν και ήταν κλειστό λόγω κορονοϊού άνοιξε μόνο για το πρωθυπουργικό ζεύγος.

Όταν ο ίδιος προσέγγισε τη συγκεκριμένη παραλία τον πλησίασαν άνδρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού και παρά το γεγονός ότι τους έδειξε την δημοσιογραφική του ταυτότητα όχι μόνο του απαγόρευσαν να τραβήξει φωτογραφίες αλλά του είπαν ότι θα τον προσαγάγουν στο τμήμα.

Όπως ήταν φυσικό ο ίδιος αντέδρασε λέγοντάς τους ότι αν δεν θέλουν να τραβήξει φωτογραφίες δεν θα το κάνει αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα. Κατά τη διάρκεια της εν λόγω στιχομυθίας ήρθε και δεύτερος φωτορεπόρτερ στον οποίο είπαν ακριβώς τα ίδια.

Όταν και οι δύο διαμαρτυρήθηκαν λέγοντας τουλάχιστον ας ερωτηθεί ο κ. Μητσοτάκης ο επικεφαλής της φρουράς του πρωθυπουργού συναίνεσε πηγαίνοντας προφανώς να ρωτήσει τον κ. Μητσοτάκη. Επιστρέφοντας λίγα λεπτά μετά ενημέρωσε τους δύο φωτορεπόρτερ ότι η εντολή του πρωθυπουργού είναι να γίνει προσαγωγή.

Έτσι οι δύο άνδρες όχι μόνο οδηγήθηκαν στις 13:45 στο τμήμα Αντιπάρου αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι πεντέμιση ώρες μετά και συγκεκριμένα στις 19:15 μόλις απογειώθηκαν τα δύο ελικόπτερα (ένα στρατιωτικό σούπερ πούμα κι ένα πολιτικό) τα οποία μετέφεραν την πρωθυπουργική αποστολή και το συνοδευτικό Σινούκ που βρισκόταν στην Πάρο. Φυσικά όπως είπε στο Documento ο κ. Αρχοντίδης οι αστυνομικοί έψαξαν τόσο τις κάμερές τους όσο και τα κινητά τους τηλέφωνα.  

Λαζόπουλος με φόρα στο «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» – Ήρθε το 2026 και ο Μητσοτάκης εδώ μπάστακας

lazo

Λαζόπουλος με φόρα στο «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» – Ήρθε το 2026 και ο Μητσοτάκης εδώ μπάστακας

Ο οικοδεσπότης του «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης δίνοντας το σύνθημα για…

Λατινοπούλου: Ξενοφοβική ατζέντα με πρόταση για κλειστά κέντρα σε Γυάρο και Μακρόνησο με καταναγκαστικά έργα

6771286

Λατινοπούλου: Ξενοφοβική ατζέντα με πρόταση για κλειστά κέντρα σε Γυάρο και Μακρόνησο με καταναγκαστικά έργα

Οι δηλώσεις της Λατινοπούλου αναπαράγουν το σκληρότερο ξενοφοβικό και ρατσιστικό λεξιλόγιο της άκρας δεξιάς, ενώ…

Ηράκλειο: Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε οίκημα – Φέρεται να έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας

irakleio 3

Ηράκλειο: Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε οίκημα – Φέρεται να έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας

Θύμα εγκληματικής ενέργειας φέρεται να έχει πέσει ένας άνδρας στο Ηράκλειο Κρήτης, η σορός του…

Οι Προτάσεις μας

Τροχαίο στην Περιφερειακή Αιγάλεω: Εκτροπή απορριμματοφόρου – Ελαφρά τραυματίας ο οδηγός

CropImage 3

Τροχαίο στην Περιφερειακή Αιγάλεω: Εκτροπή απορριμματοφόρου – Ελαφρά τραυματίας ο οδηγός

Ο οδηγός του οχήματος εγκλωβίστηκε μέσα στο απορριμματοφόρο και απεγκλωβίστηκε από δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Έγκλημα Τραμπ: Ακυρώνει την απόφαση του Ομπάμα για τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου

AP26005064676955

Έγκλημα Τραμπ: Ακυρώνει την απόφαση του Ομπάμα για τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου

Εξεγείρονται επιστήμονες και υπερασπιστές του περιβάλλοντος, που θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη

Σχετικά με ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Βροχή» τα αρνητικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση της Κεφαλογιάννη από την Ινδία

6719232

«Βροχή» τα αρνητικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση της Κεφαλογιάννη από την Ινδία

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει βρεθεί στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης μετά την χρήση τροπολογίας που…

Ράδιο Αρβύλα: Γλέντι με το πρωτοσέλιδο της Απογευματινής για το «ρεσιτάλ διπλωματίας Μητσοτάκη στο Νταβός»

Ράδιο Αρβύλα Ολόκληρο Επεισόδιο 26 1 2026 47 15 screenshot

Ράδιο Αρβύλα: Γλέντι με το πρωτοσέλιδο της Απογευματινής για το «ρεσιτάλ διπλωματίας Μητσοτάκη στο Νταβός»

Σύμφωνα με το νέο εξώφυλλο της Απογευματινής (και των Ράδιο Αρβύλα) η Κωνσταντινούπολη είναι πλέον…