Newsroom

Newsroom

Αντιπαράθεση Χατζηνικολάου – Μοίρα μετά τη συνέντευξη Τσίπρα

Έντονοι χαρακτηρισμοί με αφορμή φράση του Νίκου Χατζηνικολάου

ek nxatz

Έντονη αντιπαράθεση είχαν μέσω της πλατφόρμας του twitter ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου με τον πρώην γ.γ. των ΑΝΕΛ Γιάννη Μοίρα, με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε χθες στον Νίκο Χατζηνικολάου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Ο Γιάννης Μοίρας άσκησε κριτική στον Νίκο Χατζηνικολάου για τη φράση του ότι έχει «πολιτικές και ιδεολογικές διαφορές» με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα έλεγε ποτέ άνκορμαν ευρωπαϊκού ή αμερικανικού καναλιού σε πολιτικό αρχηγό (και πρώην πρωθυπουργό) τον οποίο φιλοξενεί στο δελτίο ότι «έχουν πολιτικές και ιδεολογικές διαφορές»;
Κάποιες φορές οι μάσκες αργούν να πέσουν, αλλά τελικώς πέφτουν: απλά, ξαφνικά και κυρίως, απρόκλητα», ανέφερε σε ανάρτησή του ο Γιάννης Μοίρας.

Ωστόσο, άμεση ήταν η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου ο οποίος έγραψε: «Εκπλήσσεστε όταν ένας δημοσιογράφος έχει πολιτικές απόψεις; Κρίμα! Πόσο υποκριτής! Αρθρογραφώ υποστηρίζοντας πολιτικές -και όχι κομματικές- απόψεις επι 34 χρόνια! Τώρα μάθατε ότι δεν είμαι αριστερός; Θλιβερή η προσπάθεια σας να μου ρίξετε λάσπη…»

Η συζήτηση συνεχίστηκε μεταξύ των δύο ανδρών σε έντονο ύφος ωστόσο έληξε… ειρηνικά, αλλά σίγουρα όχι αγαπημένα.

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.