Newsroom

Newsroom

Αντίνοος Αλμπάνης: Χαμός με το tweet του για γυναίκα που αρνήθηκε να μπει στο ίδιο ασανσέρ με εκείνον

Ο γνωστός ηθοποιός δέχθηκε πολλά σχόλια για το tweet αλλά ξεκαθάρισε τι ακριβώς εννοούσε και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους

Αλμπάνης

Ο Αντίνοος Αλμπάνης με μια ανάρτησή του στο Twitter σχολίασε το γεγονός ότι μια γυναίκα αρνήθηκε να μπει στο ίδιο ασανσέρ μαζί του επειδή φοβάται.

Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός έγραψε ότι «μια κυρία σήμερα αρνήθηκε να μπει στο ίδιο ασανσέρ με εμένα γιατί όπως μου δήλωσε φοβάται τους άντρες και αυτό εμένα θα μου φάει τουλάχιστον δυο συνεδρίες με τον ψυχίατρο».

Το tweet του Αντίνοου Αλμπάνη

Η αλήθεια είναι ότι όσα έγραψε ο γνωστός ηθοποιός προκάλεσαν αντιδράσεις, με τον ίδιο όμως να ξεκαθαρίζει τι ακριβώς εννοούσε και να εξηγεί πως δυστυχώς έχει γίνει φυσιολογικό να φοβάται η γυναικά και πως αυτό που συνέβη επηρέασε ψυχολογικά και εκείνον.

«Έχετε σκεφτεί ότι αυτή η γυναίκα μπορεί να έχει ένα τραύμα που σχετίζεται με έμφυλη βία;» είναι ένα από τα σχόλια που δέχτηκε, στο οποίο ο Αντίνοος Αλμπάνης και απάντησε: «Μα δεν την έκρινα και τίποτα να μην έχει ζήσει έχει κάθε λόγο να φοβάται και έχω κάθε λόγο να επηρεάζομαι από τον φόβο που της προκαλώ».

«Το “Δεν μπαίνουμε ποτέ στο ασανσέρ με κάποιον άγνωστο” είναι Ασφάλεια 101 και δεν θα ρισκάρουμε τη ζωή μας, για να μην τύχει και πληγωθούν τα συναισθήματα κανενός νοτολμενάκια», έγραψε κάποιος άλλος.

Βέβαια ο ηθοποιός απάντησε και σε αυτό λέγοντας ότι: «Είστε δαιμόνια που καταφέρατε και διακρίνατε ότι αυτό που στα αλήθεια απαιτούσα από την ίδια ήταν να ρισκάρει τη ζωή της για να μην πληγωθώ εγώ σας χειροκροτώ όρθιος».

albanis2

Τέλος, ένα ακόμη σχόλιο που δέχτηκε ήταν: «Το γεγονός ότι δεν αφορούσε καν εσένα και ούτε εσύ συγκεκριμένα της προκάλεσες φόβο απλώς αποτελούσες έναν ακόμη άγνωστο για εκείνη που ενδεχομένως να ήθελε να της κάνει κακό το σκέφτηκες; Ή πρέπει να τα παίρνουμε όλα προσωπικά;».

albanis11

Ο Αντίνοος Αλμπάνης απάντησε και σε αυτό τονίζοντας: «Το ότι η παρουσία μου και μόνο μπορεί να προκαλεί φόβο σε έναν οποιονδήποτε άνθρωπο μια οποιαδήποτε στιγμή είναι κάτι που με επηρεάζει και που έχω ανάγκη να βρω έναν τρόπο να το διαχειρίζομαι με τον ψυχίατρο μου».

Λίγο αργότερα, ο ηθοποιός επανήλθε με ένα νέο tweet στο οποίο έγραψε: «Είμαι υπεύθυνος για αυτά που γράφω, όχι για αυτά που καταλαβαίνεις».

Ειδήσεις σήμερα:

Έγιναν… 41 τα ακίνητα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Αναστάτωση στο νοσοκομείο της Άρτας: Ασθενής απειλούσε με ψαλίδι νοσηλευτές

Φρίκη στα Ιωάννινα: 15χρονος καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση από συμμαθητές του στην σχολική εκδρομή

Γυναικοκτονίες «σε κοντινή απόσταση»

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…