Το Antinews αποδομεί τις δημοσκοπήσεις του Μαξίμου

Με ένα αποκαλυπτικό άρθρο του ο γνωστός ιστοτοπος της παραδοσιακής δεξιάς σχολιάζει τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών και το σύστημα δημοσκόπων του Μαξίμου!

arnaud jaegers IBWJsMObnnU unsplash

Σε άρθρο του το Antinews.gr κάνει αποδόμηση του κυβερνητικού αφηγήματος των δημοσκοπήσεων των τελευταίων ημερών, αφήνοντας αιχμές… ότι είναι στημένες.  Μάλιστα το antinews σηκώνει το γάντι… και προκαλεί την κυβέρνηση να κάνει εκλογές για να δει ο κόσμος  την πραγματική απήχηση της ΝΔ. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει, «Αυτό που φέρνουν πρώτο οι γνωστές βορειοκορεατικές δημοσκοπήσεις δεν είναι η αυθεντική Νέα Δημοκρατία αλλά το κόμμα … Σημίτη – Μητσοτάκη! Αν είστε τόσο σίγουροι για τα έργα και τις ημέρες σας, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Στήστε κάλπες τώρα για να δούμε την πραγματική απήχηση του Σημιτομητσοτακισμού στην κοινωνία. Να ξέρετε πάντως πως ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας και ο κάθε Έλληνας σας έχουν πάρει χαμπάρι και θα σας μαυρίσουν. Όσες βορειοκορεατικές δημοσκοπήσεις και να εμφανίσετε, αυτή τη φορά θα μπείτε για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αρθρογράφος 

Το άρθρο:

Οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί του Μαξίμου το τελευταίο διάστημα δουλεύουν πυρετωδώς… για να μας δουλεύουν ασύστολα.

Μόλις η κυβέρνηση του νέου Μωυσή στριμωχτεί, εμφανίζει και μια δημοσκόπηση μπας και μας πείσει ότι το συνονθύλευμα του Σημιταριού προηγείται με τεράστια διαφορά από την… Νέα Δημοκρατία, τον ΣΥΡΙΖΑ και τις λοιπές δυνάμεις.

Όχι δεν κάνουμε λάθος.

Είναι το κόμμα Σημίτη – Μητσοτάκη, κι όχι η αυθεντική Νέα Δημοκρατία, που δήθεν προηγείται στις βορειοκορεατικές δημοσκοπήσεις.

Φυσικά δεν υπάρχει Έλληνας που να πιστεύει τέτοιου είδους φαλκιδεύσεις και δυστυχώς δεν πείθεται κανείς ότι ο Τσίπρας με γραβάτα είναι ο καταλληλότερος.

Προφανώς η αλαζονεία της εξουσίας και η γυάλα του Μαξίμου δεν αφήνει περιθώρια στους φωστήρες που μας κυβερνούν να δουν κατάματα την πραγματικότητα.

Ζουν στον κόσμο τους και καλά κάνουν, όμως δεν μπορούν άλλο να μας δουλεύουν ψιλό γαζί και να λένε ότι ο Σημιτομητσοτάκης σαρώνει σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

Αρκεί μια βόλτα να κάνουν και να ακούσουν τους πολίτες το τι τους σούρνουν και θα καταλάβουν οι… άριστοι ανίκανοι ποια είναι η πραγματικότητα στην κοινωνία.

Διότι μόνο παρανοϊκός μπορεί να είναι κάποιος όταν βλέπει την οικονομία να καταρρέει, τον κορονοϊό να αντεπιτίθεται ανεξέλεγκτος, τον εθνομηδενισμό να χτυπάει κόκκινο, την παιδεία και την υγειά να βουλιάζουν ανήμπορες και τα προβλήματα της καθημερινότητας να τον καταπλακώνουν, να δηλώνει ότι είναι ευχαριστημένος τα μάλα από την κυβέρνηση.

Σταματήστε κύριοι την προπαγάνδα και ασχοληθείτε σοβαρά με τα τεράστια προβλήματα των Ελλήνων.

Από λάθος σε λάθος πέφτετε, από ανοησία σε βλακεία πάτε και μας λέτε ότι η Σημιτοκρατία, η νέα σας ιδεολογία, προηγείται στην πρόθεση ψήφου και στην καταλληλότητα.

Αν είστε τόσο σίγουροι για τα έργα και τις ημέρες σας, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

Στήστε κάλπες τώρα για να δούμε την πραγματική απήχηση του Σημιτομητσοτακισμού στην κοινωνία.

Να ξέρετε πάντως πως ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας και ο κάθε Έλληνας σας έχουν πάρει χαμπάρι και θα σας μαυρίσουν.

Όσες βορειοκορεατικές δημοσκοπήσεις και να εμφανίσετε, αυτή τη φορά θα μπείτε για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.”

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…