Αντικομμουνιστική… κραυγή αγωνίας από τον Σάκη Μουμτζή προς την κυβέρνηση

Με απανωτά χτυπήματα ο αρθρογράφος του Liberal και ιδεολογικός ινστρούχτορας της ΝΔ, Σάκης Μουμτζής, κατηγορεί τον σύντροφο Κυριάκο Μητσοτάκη για αριστερή παρέκκλιση

4914929

«Στην κυβέρνηση όλα καλά; χτες χτυπήθηκαν από μέλη του ΚΚΕ όργανα της τάξεως.

Δεν εκδόθηκε ούτε μια ανακοίνωση καταδίκης αυτών των επιθέσεων και συμπαράστασης προς τους άνδρες των ΜΑΤ.

Μήπως «τιμάτε της Αριστερά και τους αγώνες της»;

Αυτά είναι τα κρίσιμα ερωτήματα που καταθέτει ο Σ. Μουμτζής προς την κυβέρνηση της ΝΔ με χθεσινό του tweet. Ο κολλητός του Άδωνη Γεωργιάδη και του Αντώνη Σαμαρά φαίνεται ότι ανησυχεί πραγματικά για την κατάσταση των ματατζήδων που επιτέθηκαν στην πορεία του ΠΑΜΕ και ταυτόχρονα προβληματίζεται για τις εξελίξεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας που αφορούν τη φυσιογνωμία του κόμματος.

Δεν είναι η πρώτη φορά εξάλλου που ο αρθρογράφος εκφράζει την απογοήτευσή του για την ατολμία της κυβέρνησης να προτάξει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τα γνήσια πολιτικοιδεολογικά της χαρακτηριστικά. Συντηρητισμό, ρεβανσισμό, αντικομουνισμό, αντεργατισμό και αυταρχισμό.

Στη συνέχεια μάλιστα του χθεσινού του tweet έσπευσε να αρθρογραφήσει στο liberal για την ανάγκη «Να μπει τέλος στην πολιτική ασυλία του ΚΚΕ». Ο Σ. Μουμτζής στο συγκεκριμένο άρθρο πασάρει στη κυβέρνηση Μητσοτάκη, το απαραίτητο ιδεολογικό υπόβαθρο, για την εν εξελίξει κλιμάκωση της επίθεσης εναντίον της αριστεράς, των συλλογικών διεκδικήσεων και κάθε αντικυβερνητικής φωνής.

«Δυστυχώς, οι καταλήψεις υπουργείων, εργασιακών χώρων, η βίαιη παρεμπόδιση εργαζομένων να εργασθούν επειδή δεν θέλουν να συμμετάσχουν σε μια απεργία, όλα αυτά τα θεωρούμε πλέον σαν ένα χαριτωμένο happening, σαν μια προγραμματισμένη παράσταση που δίνει σε τακτά χρονικά διαστήματα το ΚΚΕ.

Ουδείς αντιδρά, ακόμα και τα θύματα αυτών των έκνομων συμπεριφορών. Προφανώς το ΚΚΕ είτε είναι το χαϊδεμένο παιδί του πολιτικού μας συστήματος είτε το αντιμετωπίζουμε με τρόπο συμπλεγματικό», μας πληροφορεί στο άρθρο του ο Σ. Μουμτζής και συνεχίζει.  

«Και φυσικά δρα ασύδοτα. Ούτως ή άλλως έχει δηλώσει πως δεν σέβεται και δεν αποδέχεται το πολίτευμα της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας. Το σύνθημα «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη», όπου βέβαια το δίκιο του εργάτη το εκφράζει το ΚΚΕ, είναι σύνθημα που καταλύει την έννοια της εννόμου τάξεως, κάθε φορά που γίνεται απόπειρα να υλοποιηθεί.

Και όλες οι κυβερνήσεις υφίστανται, διαχρονικά, αυτόν το εξευτελισμό του Ελληνικού Κράτους.

Τα επεισόδια του Σαββάτου ξεφεύγουν από το πλαίσιο της επαναστατικής γυμναστικής, και έτσι θα πρέπει να αντιμετωπισθούν.

Συνεπώς, κάκιστα η κυβέρνηση δεν έδωσε συνέχεια σε αυτά τα πρωτοφανή γεγονότα. Δεν εκδήλωσε την συμπαράσταση της στα όργανα της τάξεως που δέχτηκαν την επίθεση.

Αύριο πώς θα τους ζητήσει να είναι σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν άλλες παρόμοιες παράνομες συμπεριφορές»

Ελπίζουμε ότι ο Σακης Μουμτζής σήμερα θα κοιμηθεί πιο ήσυχος και ευτυχισμένος, μιας και οι φωνές του προς το εσωτερικό της ΝΔ φαίνεται πως εισακούστηκαν. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανέλαβε σήμερα το πρωί να τον καθησυχάσει και να τον δικαιώσει…

Μυστικές δημοσκοπήσεις: Ποιοι χάνουν και ποιοι κερδίζουν – Οι 2 νικητές και οι 5 ηττημένοι

Δημοσκοπήσεις

Μυστικές δημοσκοπήσεις: Ποιοι χάνουν και ποιοι κερδίζουν – Οι 2 νικητές και οι 5 ηττημένοι

Για ποια κόμματα οι μετρήσεις δεν είναι και πολύ αισιόδοξες και ποιοι φαίνεται να κερδίζουν

Μετά τις μπουνιές στην ελληνική Βουλή εμφανίστηκαν… περιστέρια στο Ευρωκοινοβούλιο – Το πρωτοφανές περιστατικό (video)

Περιστέρι

Μετά τις μπουνιές στην ελληνική Βουλή εμφανίστηκαν… περιστέρια στο Ευρωκοινοβούλιο – Το πρωτοφανές περιστατικό (video)

Δύο πρωτοφανή περιστατικά έγιναν την ίδια μέρα στον ελληνικό και στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο

Παπαδάκης: Νευρίασε με την Αναστασοπούλου on air – «Όλη την ώρα σε βλέπω να δυσανασχετείς» (video)

Παπαδάκης Αναστασοπούλου

Παπαδάκης: Νευρίασε με την Αναστασοπούλου on air – «Όλη την ώρα σε βλέπω να δυσανασχετείς» (video)

«Μιλάω κι εγώ, μιλάς κι εσύ, μη δυσανασχετείς», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης απευθυνόμενος στη Μαρία…