Αντιφεμινιστικό παραλήρημα από Μπογδάνο

Θιασώτης του ΡΡ στην Μαδρίτη (με την  φασιστική ρητορική στα ΜΜΕ) είναι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

NewsRoom 05/05/2021 | 23:44

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποθέωσε την Ισαβέλ Ντίας Αγιούσο μετά το εκλογικό αποτέλεσμα στη Μαδρίτη . Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ήταν τόσο ενθουσιασμένος για την νίκη του συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος (ΡΡ) με ηγέτιδα τη Ισαβέλ Ντίας Αγιούσο , όπου σε σχετικό  σύνθημά της «Κομμουνισμός ή Ελευθερία», ο βουλευτής της ΝΔ το έκανε ανάρτηση που ξεχειλίζει από αντιφεμινισμό,  συνοδευόμενη από μια φωτογραφία της  Θάτσερ   

«"Κομμουνισμός ή ελευθερία". Με αυτό το σύνθημα η Ισαβέλ Ντίας Αγιούσο πήρε 45% και απέδειξε ότι οι γυναίκες γίνονται ηγέτιδες με το να ηγούνται -όχι καβαλώντας το άρμα του metoo, της διαφορετικότητας, της βίαιης εξίσωσης ή των τοξικών πολιτικών ταυτότητας, ώστε να αναδειχθούν» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μέσω Twitter.

Λίγο αργότερα επανήλθε με νέο μήνυμα σημειώνοντας τα εξής: «Οι συντηρητικοί φιλελεύθεροι δεν περιμέναμε τις φεμινίστριες να μας μιλήσουν για γυναικεία ηγεσία. Πρωτοπορούμε με ισότητα στην πράξη και επί της ουσίας, χωρίς υστερίες, χωρίς φανατισμένες ιδεοληψίες και πολιτικές μίσους».