Αντιφασιστική διαδήλωση: H ΕΛ.ΑΣ. απαντάει με χημικά (Photos/Videos)

Δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν ρίψη χημικών σε διαδηλωτές στη γωνία Αιόλου και Σταδίου κοντά στην Ομόνοια εφαρμόζοντας το «νέο δόγμα» για περιορισμό πορειών σε ένα ρεύμα κυκλοφορίας στους δρόμους

Άλλο ένα δείγμα καταστολής έδωσε η κυβέρνηση και ο νέος υπουργός ΠΡΟΠΟ Τ. Θεοδωρικάκος στη σημερινή αντιφασιστική και αντιρατσιστική διαδήλωση που διοργανώθηκε στην Αθήνα. 

Δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν ρίψη χημικών σε διαδηλωτές στη γωνία Αιόλου και Σταδίου κοντά στην Ομόνοια εφαρμόζοντας το «νέο δόγμα» για περιορισμό πορειών σε ένα ρεύμα κυκλοφορίας στους δρόμους!

Το κάλεσμα της σημερινής διαδήλωσης είχαν υπογράψει η ΚΕΕΡΦΑ, ΑΔΕΔΥ, φοιτητικούς σύλλογοι, κοινότητες μεταναστών, πρόσφυγες από τα στρατόπεδα, Άνθρωποι των Γραμμάτων και των τεχνών, οργανώσεις και κόμματα της Αριστεράς για να σταματήσει η κλιμάκωση της φασιστικής βίας.

Στη Θεσσαλονίκη

Νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη, μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, της ΚΕΕΡΦΑ, φοιτητικών συλλόγων καθώς και σωματείων πραγματοποίησαν  πορεία προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στα σοβαρά επεισόδια που συνέβησαν έξω από ΕΠΑΛ σε Εύοσμο και Σταυρούπολη, τις προηγούμενες ημέρες.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος, σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ανέφερε:

«Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι απαράδεκτο. Έναν χρόνο μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής μια μεγάλη αντιφασιστική πορεία παρεμποδίζεται από την αστυνομιία και δέχεται χημικά χωρίς κανέναν λόγο. Πήγα στον επικεφαλής της αστυνομίας και ζήτησα τον λόγο, ποιος έχει δώσει αυτές τις εντολές και που αποσκοπούν. Δεν πήρα καμία ουσιαστική απάντηση.Η αντιμετώπιση του κόσμου που παλεύει τον φασισμό από την κυβέρνηση είναι ενδεικτική της ανοχής της στο αυγό του φιδιού».

Πηγή: documentonews.gr

Καμπανάκι από Μπάιντεν: «Ο Πούτιν δεν αστειεύεται όταν μιλάει για πυρηνικά όπλα»

Καμπανάκι από Μπάιντεν: «Ο Πούτιν δεν αστειεύεται όταν μιλάει για πυρηνικά όπλα»

Ο αμερικανός πρόεδρος προειδοποιεί ότι οι απειλές της Ρωσίας εγείρουν κίνδυνο «αποκάλυψης» για τον κόσμο