Αντιφασίστας διαδηλωτής… αγκαλιάζει νεοναζί (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ένας νεαρός άντρας, που φοράει μπλούζα με τον αγκυλωτό σταυρό, δεν περίμενε την αντίδραση από έναν «ορκισμένο εχθρό του», όταν ο αφροαμερικάνος αντιφασίστας διαδηλωτής τον… αγκάλιασε!

59ea301a1dc5245a438b45dd

Μπροστά σε μία πρωτόγνωρη σκηνή βρέθηκαν αντιμέτωποι όσοι ήταν παρόντες έξω από την πανεπιστημιούπολη της πόλης Γκέινσβιλ της Φλόριντα, διαδηλώνοντας εναντίον του ακροδεξιού Ρίτσαρντ Σπένσερ, ο οποίος πραγματοποιούσε ομιλία σε εκδήλωση εντός του πανεπιστημίου.

Οι περίπου 300 διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα εναντίον των «υπερμάχων της λευκής ανωτερότητας» κι υπέρ των αφροαμερικανών και των λατινόφωνων, όταν ένας νεαρός άντρας, που φορούσε ένα μπλουζάκι με τη σβάστικα, αποπειράθηκε να περάσει ανάμεσά τους.


Η προϋπάρχουσα ένταση χτύπησε κόκκινο, προμηνύοντας κλιμάκωση, όταν ένας αφροαμερικανός διαδηλωτής ανέτρεψε τα προγνωστικά κι αντί να επιτεθεί στον άντρα, άρχισε να τον αγκαλιάζει.

Το πλήθος σάστισε μπροστά στην ενέργεια του διαδηλωτή, ο οποίος άρχισε να ρωτά τον νεοναζί «πως είναι δυνατόν να με μισείς, τί σε κάνει να με μισείς», ενώ ταυτόχρονα τον αγκάλιαζε.

Να σημειωθεί πως μετά το αρχικό σοκ ο «υπέρμαχος της λευκής ανωτερότητας», ανταπέδωσε την αγκαλιά με ένα ελαφρύ χαμόγελο να του ξεφεύγει.


Δείτε τα videos

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

predator sms.png 2

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη σχετικά με τα σχέδια της κυβέρνησης για προμήθεια νέου συστήματος παρακολουθήσεων,…