«Αντίφα γιαγιάδες» συγκίνησαν στη χθεσινή αντιφασιστική πορεία (video)

Χθες αποδείχτηκε με τον πιο όμορφο τρόπο ότι ο δημοκρατικός κόσμος είναι ποικιλόμορφος. Δεν έχει ηλικία, φύλο, χρώμα και θρήσκευμα...

4900522

Δυο ηλικιωμένες γυναίκες κατάφεραν να συγκινήσουν τις χιλιάδες κόσμου που συγκεντρώθηκε χθες στο Κερατσίνι προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στη μνήμη του δολοφονημένου από τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, Παύλου Φύσσα.

Έξι χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου από τα μέλη της εγκληματικής συμμορίας, πολίτες από όλη την Αθήνα κατέκλυσαν τους δρόμους του Κερατσινίου και με συνθήματα έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι το εγχείρημα της ΧΑ να «φοβήσει» τον δημοκρατικό κόσμο, τον κόσμο του αντιφασισμού και του αντιρατσισμού δεν έπιασε ποτέ.

Χθες λοιπόν, αποδείχτηκε με τον πιο όμορφο τρόπο ότι αυτός ο δημοκρατικός κόσμος είναι ποικιλόμορφος. Δεν έχει ηλικία, φύλο, χρώμα και θρήσκευμα. Δύο ηλικιωμένες γυναίκες βγήκαν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους και παρακολούθησαν την αντιφασιστική πορεία, στην κεφαλή της οποίας βρισκόταν η μητέρα του Παύλου, Μάγδα Φύσσα.

Οι δύο γυναίκες επευφημούσαν διαρκώς και ακούραστα τους διαδηλωτές υψώνοντας τις γροθιές τους στον αέρα, φωνάζοντας συνθήματα και «πνίγοντας» συμβολικά τους φασίστες και «πατώντας» τους κάτω.

Το διαδίκτυο κατακλύστηκε από φωτογραφίες και βίντεο των δύο γυναικών, όπου καταγράφεται ξεκάθαρα και η συγκίνηση των ίδιων των διαδηλωτών στη θέα των «γιαγιάδων μας».

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…