Αντιδρούν και τα «γαλάζια» στελέχη στους διορισμούς Κικίλια: Παραίτηση της υπεύθυνης ΝΔ Κυθήρων για το νέο διοικητή

Οι διορισμοί που ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας προκαλούν σοβαρές αντιδράσεις και στον κομματικό πυρήνα της ΝΔ. Χαρακτηριστική περίπτωση η παραίτηση που υπέβαλε η υπεύθυνη της ΝΔ στα Κύθηρα η οποία αποχωρεί από την τοπική οργάνωση του κόμματος εξαιτίας του διορισμού του νέου διοικητή στο νοσοκομείο του νησιού. 

EK Kythira

Η τοποθέτηση του του νέου διοικητή του Τριφύλειου Νοσοκομείου Κυθήρων αποτέλεσε την αφορμή για να εκφραστεί με τον πλέον επίσημο τρόπο η αντίδραση που υπάρχει και στους εσωκομματικούς κόλπους της ΝΔ αναφορικά με τα κριτήρια επιλογής των νέων διοικητών στα νοσοκομεία. Με επιστολή της η Αδαμαντία Κορώνη, υπέβαλε την παραίτησή της τόσο από πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Κυθήρων της ΝΔ όσο και από σύνδρος του κόμματος εκφράζοντας τη διαφωνία της με την επιλογή του νέου διοικητή στο νοσομείο Κυθήρων.

Η ανακοίνωση της προέδρου της τοπικής της ΝΔ

«Αγαπητέ κύριε πρόεδρε, 

Μετά λύπης μου υποβάλλω την παραίτηση μου από πρόεδρος Δημ. Τ. Ο Κυθήρων καθώς και ως Σύνεδρος του κόμματος, με άμεση ισχύ.

Με σεβασμό στις αξίες της ΝΔ, την προσφορά μου επί δεκαπέντε συναπτά έτη τόσο ως απλός στρατιώτης αλλά και ως εκλεγμένη Πρόεδρος Τοπικής Οργάνωσης Κυθήρων και με γνώμονα πάντα το συμφέρον των συμπολιτών μου υποστηρίζοντας τις αποφάσεις της ηγεσίας, στην παρούσα χρονική στιγμή διαφωνώ κάθετα με την τοποθέτηση του Διοικητή του Τριφύλειου Νοσοκομείου Κυθήρων.

Ευχαριστώ δε από καρδιάς τη βάση της Νέας Δημοκρατίας και τον απλό κόσμο που αν μη τι άλλο όλα αυτά τα χρόνια με στήριξαν με την ψήφο τους τιμώντας με σε κάθε εκλογική αναμέτρηση αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο μου όχι άλλη μία υποψήφια αλλά τον δικό τους άνθρωπο.

Με εκτίμηση,

Αδαμαντία Π. Κορώνη»

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…