Μύλος στη ΝΔ με Άδωνι Γεωργιάδη

Εσωκομματικές αντιδράσεις στη ΝΔ έχει προκαλέσει η απόφαση της εφορευτικής επιτροπής του κόμματος να απορρίψει την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη για την προεδρία, ενώ και οι τρεις υποψήφιοι τάσσονται υπέρ της επανεξέτασης της υποψηφιότητας.

nd milos

Εσωκομματικές αντιδράσεις στη ΝΔ έχει προκαλέσει η απόφαση της εφορευτικής επιτροπής του κόμματος να απορρίψει την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη για την προεδρία, ενώ και οι τρεις υποψήφιοι τάσσονται υπέρ της επανεξέτασης της υποψηφιότητας.

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ, που απέρριψε ως εκπρόθεσμη την υποψηφιότητα του Αδωνι Γεωργιάδη για την ηγεσία της ΝΔ, τηρώντας αυστηρά τον κανονισμό, θα συνεδριάσει στις 9:30 το πρωί του Σαββάτου για το θέμα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, που προσήλθε τρέχοντας στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού, δήλωσε πως η υποψηφιότητα του υποβλήθηκε με καθυστέρηση οκτώ λεπτών. Μετά την απόρριψη, έφτασε στα γραφεία του κόμματος, στη Συγγρού, και υπέβαλε ένσταση κατά της απόφασης. Μάλιστα ανέφερε πως δεν καταλαβαίνει γιατί ελήφθη η αποφάση αυτή, από τη στιγμή που δεν υπήρχε αντίρρηση από την πλευρά των ανθυποψηφίων του.

Τη διαφωνία του με την απόφαση της εφορευτικής επιτροπής της ΝΔ να απορρίψει την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη για την προεδρία του κόμματος εξέφρασε μέσω twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Δεν συμφωνώ με την απόρριψη της υποψηφιότητας Γεωργιάδη…. Υπερβολική προσκόλληση στον τύπο από την ΚΕΦΕ…», έγραψε ο υποψήφιος για την αρχηγία της ΝΔ. 

743ba7f08adcf376a51887250e46c04f

Από την πλευρά του, ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, έγραψε στο Twitter: «Οι πρακτικές αυτές δεν συνάδουν με το πνεύμα της παράταξης μας. Επιτέλους εκεί στη Συγγρού ακούστε τη κοινωνία!».

88836821563867dc8b638f62e2902cd6

Απαράδεκτη χαρακτήρισε την απόφαση της ΚΕΦΕ ο βουλευτής της ΝΔ,  Νίκος Δένδιας. «Να απαιτήσουν οι τρεις υποψήφιοι να γίνει δεκτή η υποψηφιότητα Γεωργιάδη. Δεν μπορεί να εξευτελίζεται έτσι η παράταξη», έγραψε στο Twitter. Παράλληλα, προανήγγειλε ότι θα θέσει το Σάββατο το θέμα της υποψηφιότητας του Γεωργιάδη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. «Οι ιδέες του να κριθούν από την κοινωνία, όχι από την ΚΕΦΕ», κατέληξε ο Δένδιας.

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έκανε λόγο για μια απόφαση «αψυχολόγητη, λαθεμένη και τραυματική για τη ΝΔ». «Αψυχολόγητη, λαθεμένη και τραυματική για τη ΝΔ απόφαση. Ελπίζω να την αλλάξουν αμέσως», έγραψε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ.

Κατά της απόρριψης της υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη τάχθηκε και ο Απόστολος ΤζιτζικώσταςΣε ανάρτησή του στο Twitter, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως θα πρέπει να επιτραπεί και στον Άδωνι Γεωργιάδη να διεκδικήσει την αρχηγεία του κόμματος καθώς όπως είπε «συγκέντρωσε τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών». «Διαφωνώ με τον αποκλεισμό του Άδωνι Γεωργιάδη. Πρέπει να του επιτραπεί να είναι υποψήφιος εφόσον έχει τις απαιτούμενες υπογραφές» έγραψε και πρόσθεσε: «Κακώς ακυρώνεται η υποψηφιότητα του Άδ. Γεωργιάδη. Θα πρέπει να συμμετέχει κανονικά εφόσον έχει τον απαραίτητο αριθμό υπογραφών».

tzitzikostas%20fg

Δυσαρεστημένος με την απόφαση και ο πρώην υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο οποίος έγραψε στο Twitter πως «είναι λάθος ο αποκλεισμός της υποψηφιότητας του κ. Γεωργιάδη καθώς και ότι «η τυπολατρία επικράτησε του δημοκρατικού πλουραλισμού».

stweet%20arvanitopoulos%20ss

Να γίνει δεκτή η υποψηφιότητα Γεωργιάδη για την προεδρία του κόμματος ζητεί η βουλευτής της Ν.Δ. Όλγα Κεφαλογιάννη. Όπως αναφέρει με μήνυμά της στο Twitter, «αν κάποιοι ονειρεύονται τη Ν.Δ. συρρικνωμένη και ελεγχόμενη, να το ξεχάσουν». «Φτάνει πια ο ευτελισμός!» κατέληξε.

Λανθασμένη χαρακτηρίζει την απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, για απόρριψη ως εκπρόθεσμης της υποψηφιότητας του Αδ. Γεωργιάδη, η βουλευτής του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη.

 

 

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

giatros nosokomeio eurokinissi kontarinis 708 3

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

Την πραγματική κατάσταση με την οποία είναι αντιμέτωποι γονείς και παιδιά στην Αργολίδα, τις ημέρες…