Newsroom

Newsroom

Λιάγκας για Φιλιππίδη: Βρέθηκε ξαφνικά το σύμπαν των γυναικών που θέλουν να τον καταστρέψουν;

«Αν το έχουν καταφέρει αυτό και είναι η αλήθεια του Πέτρου και όλες λένε ψέματα, εδώ μιλάμε για την μεγαλύτερη σκευωρία στα παγκόσμια χρονικά»

2095539

Το απολογητικό υπόμνημα του Πέτρου Φιλιππίδη που ήρθε στη δημοσιότητα τις τελευταίες ώρες, σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης στο υπόμνημα, παρουσιάζει τον εαυτό του ως θύμα εμμονικών γυναικών και ο Γ. Λιάγκας αναφερόμενος στην επιχειρηματολογία του ηθοποιού, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, τόνισε με νόημα: «Βρέθηκε ξαφνικά το σύμπαν των γυναικών, που θέλουν να τον καταστρέψουν και κάθονται και λένε εκατό γυναίκες ψέματα;»

«Για πρώτη φορά ακούμε τι ισχυρίζεται ο Πέτρος Φιλιππίδης», δήλωσε ο Γ. Λιάγκας στην αρχή και πρόσθεσε: «Αυτό που βλέπουμε τώρα από την μεριά του Πέτρου Φιλιππίδη με έχει σοκάρει, είναι αυτό που παραδέχεται ότι καθ’ όλη την διάρκεια της καριέρας του, ενώ ήταν και παντρεμένος, είχε πάρα πολλές ερωτικές περιπτύξεις. Δεν μας ενδιαφέρει, αλλά είναι ένα σημείο, που το λέει ο ίδιος».

«Δεν μιλάμε για μία περίπτωση, μιλάμε για πολλές περιπτώσεις γυναικών, που λένε πανομοιότυπα πράγματα. Και κάθομαι και λέω για τον κύριο Φιλιππίδη, βρέθηκε ξαφνικά το σύμπαν των γυναικών, που θέλουν να τον καταστρέψουν και κάθονται και λένε και οι εκατό ψέματα;», αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής και καταλήγοντας σημείωσε:

«Αν το έχουν καταφέρει αυτό και είναι η αλήθεια του Πέτρου και όλες λένε ψέματα, εδώ μιλάμε για την μεγαλύτερη σκευωρία στα παγκόσμια χρονικά».

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…