Αντιδήμαρχος Αθηναίων αποκαλύπτει και επιβεβαιώνει τον Πολάκη: Μου έδωσαν μονοκλωνικά πέρυσι και σώθηκα

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε  η αντιδήμαρχος Αθηναίων Άννα Ροκοφύλλου για θέματα ισότητας, ότι την έσωσαν τα μονοκλωνικά... , επιβεβαιώνοντας τις φωνές... του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που εδώ και πολύ καιρό έκανε λόγο για την χορήγηση τους

5344658

Η Άννα Ροκοφύλλου, συνέντευξη της μίλησε για την νοσηλεία της τον Δεκέμβριο του 2020, όταν ακόμη δεν είχαν έρθει τα εμβόλια, και σύμφωνα με όσα ανέφερε η ίδια της χορηγήθηκαν μονοκλωνικά. Συγκεκριμένα, στις αρχές Δεκεμβρίου του 2020, ένα χρόνο πριν δηλαδή, η αντιδήμαρχος ισότητας του δήμου Αθηναίων, Άννα Ροκοφύλλου, είχε περάσει τη δική της περιπέτεια με τον κορονοϊό, έχοντας μάλιστα νοσηλευτεί στη ΜΑΦ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός για ένα δεκαήμερο.  Η  κ. Ροκοφύλλου μιλώντας στον Alpha ανέφερε : «Δεν ξέρεις τι θα σου αφήσει αυτός ο ιός, τότε ακόμα δεν ξέρανε τι θα γίνει, που χτυπάει. Εμένα μου δώσανε νομίζω κάτι μονοκλωνικά, μου κάνανε κάτι καλά», προκαλώντας ακόμα και την απορία της παρουσιάστριας που έσπευσε να σχολιάσει πως τα μονοκλωνικά αντισώματα δεν είχαν έρθει τότε!

Για να πάρει ως απάντηση: «Νομίζω είχαν έρθει και μου δώσανε». Βέβαια ακολούθως, για να το… μαζέψουν προφανώς, πρόσθεσαν ότι «ήταν πειραματικά» και πως «σε κάποια νοσοκομεία υπήρχαν» και άλλα τέτοια.

Η αποκάλυψη μάλιστα. ήρθε να επιβεβαιώσει πλήρως τις αναφορές του  Παύλου Πολάκη που πριν από ένα χρόνο, επέμενε για την αποτελεσματικότητα των μονοκλωνικών αντισωμάτων. Στο άκουσμα αυτό ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε:

«Γιατί αυτοί ήταν «επιστημονες» κι εγώ «αντιεμβολιαστης»!!! ΟΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ….και όχι μόνο στους ”οχτρούς”»

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…