«Αντι-ΣΥΡΙΖΑ» ο αστυνομικός που εξέδιδε την 19χρονη

Είχε δώσει μέχρι και συνέντευξη σε Εφημερίδα για να στηλιτεύσει τον ΣΥΡΙΖΑ

NewsRoom 13/07/2021 | 11:35

Ως φιλεύσπλαχνος άνθρωπος που κάνει δωρεές τα λιγοστά χρήματά του σε ιδρύματα, εμφανιζόταν μέχρι πρόσφατα ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι κρατούσε και εξέδιδε μια 19χρονη στην Ηλιούπολη. Ο αστυφύλακας Δημήτρης Μπουγιούκος είχε μάλιστα διαφημίσει ιδιαίτερα τις αγαθοεργίες του το 2018, μιλώντας ακόμη και σε μεγάλη εφημερίδα και αποκαλύπτοντας το πρόσωπό του, ενώ δεν έχανε ευκαιρία να κατηγορεί την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Την εποχή εκείνη, ο αστυνομικός που κατηγορείται πια για τουλάχιστον δώδεκα βαριά αδικήματα μεταξύ των οποίων η εμπορία ανθρώπων, ο βιασμός κατ’ εξακολούθηση και η διακίνηση ναρκωτικών, είχε εισπράξει αναδρομικά ύψους 187 ευρώ ποσό το οποίο ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει εξευτελιστικό.

Γι’ αυτό και μιλώντας στην εφημερίδα «Δημοκρατία» είχε δηλώσει την επιθυμία του να δωρίσει το ποσό αυτό στο «Χαμόγελο του Παιδιού».  «Το κράτος δεν αξίζει ούτε τα 187 ευρώ, γιατί θα τα σπαταλούσε. Αυτό που δήλωσε ο Τσίπρας στη γυναίκα που είχε καεί το σπίτι της στο Μάτι, ακριβώς το ίδιο λέω κι εγώ στην κυβέρνηση» είχε πει τότε  ο φιλεύσπλαχνος αστυνομικός ο οποίος μάλιστα προσέθετε ότι δεν συνηθίζει να το λέει όταν βοηθάει κάποιον άλλον.

Σε επιστολή του μάλιστα για το ίδιο θέμα ο αστυφύλακας που φέρεται να εξέδιδε το νεαρό κορίτσι στην Ηλιούπολη, εξηγούσε ότι «από το 2000 λοιπόν έως και σήμερα υπηρετώντας την πατρίδα μου και τον ελληνικό λαό, ουδέποτε διαμαρτυρήθηκα κλείνοντας δρόμους ή απεργώντας». Ο Μπουγιούκος είναι όπως προκύπτει από τα λεγόμενα του και πατριώτης, εκπαιδευμένος στον ελληνικό στρατό. Στην ίδια επιστολή του μέσω της οποίας διαφήμιζε τη φιλανθρωπία του, σημείωνε ότι δεν παραπονέθηκε ποτέ για τίποτα, «γιατί πολύ απλά κατά την εκπαίδευσή μου στον Ελληνικό Στρατό έμαθα να είμαι μαχητής και να πολεμάω με ό,τι έχω για να καταφέρω να φθάσω στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Η Πατρίδα μου που υποφέρει οικονομικά αυτά μπορεί να μου παρέχει και εγώ με αυτά πρέπει να πολεμήσω».

Εκείνο που σαφώς ενοχλούσε όμως τον υπερπατριώτη, φιλάνθρωπο αστυνομικό είναι ότι η κυβέρνηση Τσίπρα του έδινε λίγα αναδρομικά. «Αυτό όμως που με εξοργίζει είναι να με εμπαίζει η κυβέρνηση της πατρίδος μου προσφέροντάς μου αναδρομικά φιλοδωρήματα, πετώντας μου ψίχουλα και δείχνοντάς μου πλήρη απαξίωση και παντελή έλλειψη σεβασμού» έγραφε χαρακτηριστικά.