Newsroom

Newsroom

Αντί να απαντήσει επί της ουσίας απαξιώνει βουλευτή του ΑΚΕΛ

Με μια γενική και αόριστη ανακοίνωση ο κ. Βγενόπουλος προσπαθεί να απαξιώσει βουλευτή του ΑΚΕΛ, αναφέροντας ότι δε γνωρίζει τη…

Με μια γενική και αόριστη ανακοίνωση ο κ. Βγενόπουλος προσπαθεί να απαξιώσει βουλευτή του ΑΚΕΛ, αναφέροντας ότι δε γνωρίζει τη στοιχειώδη λειτουργία της διατραπεζικής αγοράς.

Ωστόσο, ο κ. Βγενόπουλος ως άριστος γνώστης του τραπεζικού κλάδου θα έπρεπε ίσως να απαντήσει επί της ουσίας για το δημοσίευμα του wwww.koutipandoras.gr, αναφορικά με την παροχή έμμεσης ρευστότητας της Λαϊκής Τράπεζας προς τη Μαρφίν το 2011, μέσω παρένθετων Τραπεζών της Ελλάδας, της Γερμανίας και της Πορτογαλίας.

Διαβάστε την ανακοίνωση του κ. Βγενόπουλου:

“Οι ατεκμηρίωτες συκοφαντίες εναντίον της υπό την Προεδρία μου παλαιάς Διοικήσεως της ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ συνεχίζονται χωρίς αντίλογο. Η σκοπιμότητα είναι προφανής: Τα μέλη του πολιτικοοικονομικού κατεστημένου της Κύπρου που κατέστρεψαν τη ΛΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ αλλά και την οικονομία της χώρας τους προσπαθούν απεγνωσμένα να αποφύγουν τις ευθύνες τους αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη με την εκτόξευση ξανά και ξανά της ίδιας λάσπης και με την ελπίδα ότι κάτι τελικώς θα μείνει.

Παράλληλα γίνεται τεράστια προσπάθεια να μην αποκαλυφθούν οι ευθύνες των κ.κ. Σαρρή και Φιλίππου και αυτών που τους διόρισαν, οι οποίοι με τις πράξεις και παραλείψεις τους κατέστρεψαν τη ΛΑΪΚΗ, αφού ούτε λεπτομερής έλεγχος-έρευνα των πεπραγμένων τους γίνεται, ενώ υποβαθμίζεται συστηματικά το γεγονός ότι η Τράπεζα διαλύθηκε 18 μήνες μετά την αποχώρησή μας.

Πληροφορήθηκα σήμερα ότι ο Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών της Κυπριακής Βουλής κ. Συλλούρης ερώτησε τον κ. Γενικό Εισαγγελέα εάν μπορεί να κλητεύσει κατοίκους εξωτερικού και πήρε την απάντηση ότι οι κάτοικοι εξωτερικού δεν είναι υποχρεωμένοι να παραστούν στην Επιτροπή αν δεν το επιθυμούν. Πληροφορώ δημόσια τον κ. Συλλούρη ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να μου τηλεφωνήσει, άμεσα, και θα παραστώ με μεγάλη χαρά στην Επιτροπή του.

Στην πραγματικότητα δεν αποδέχομαι απλώς την πρόσκλησή του, αλλά τη ζητώ για να πάψει πλέον η Επιτροπή Θεσμών να λειτουργεί σαν forum συκοφαντιών και λαϊκίστικων τοποθετήσεων χωρίς αντίλογο.

ΥΓ.: Τι να απαντήσει κανείς στη Βουλευτίνα του ΑΚΕΛ που στην προσπάθειά της να κερδίσει δημοσιότητα βρίζοντας τους κακούς τραπεζίτες «καταγγέλλει» σαν σκάνδαλο τη λειτουργία της διατραπεζικής αγοράς, χωρίς να γνωρίζει στοιχειωδώς το πώς λειτουργεί;”

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…