Newsroom

Newsroom

Αντί για τον καιρό τους έδειξαν πορνό…σε Αμερικανικό δίκτυο (Video)

Αντί για τον καιρό, στις 6.30 το απόγευμα της Κυριακής παρακολουθούσαν πορνό - «Έσπασαν» τα τηλέφωνα, από διαμαρτυρόμενους τηλεθεατές. 

246466836 385410936609184 1583671138538987049 n

Βίντεο πορνό, έπαιζε για 13 ολόκληρα δευτερόλεπτα, ενώ η μετεωρολόγος του τοπικού σταθμού στην πολιτεία της Ουάσινγκτον ενημέρωνε τους Αμερικανούς για τις καιρικές συνθήκες.

Επί 13 δευτερόλεπτα, οι τηλεθεατές αντί για τον καιρό, στις 6.30 το απόγευμα της Κυριακής παρακολουθούσαν πορνό.

Μάλιστα, το βίντεο παιζόταν με την άγνοια της μετεωρολόγου, η οποία συνέχιζε κανονικά να εξηγεί ποιες θα είναι οι καιρικές συνθήκες τις επόμενες ώρες στους συμπολίτες της. Η μετεωρολόγος Μισέλ Μπος και ο συμπαρουσιαστής της Κόντι Πράκτορ δεν αντέδρασαν γιατί πιθανότατα δεν είχαν ιδέα για τα ανάρμοστα πλάνα.

Η Αμερικανίδα μετεωρολόγος έλεγε συγκεκριμένα ότι, «αναμένεται καλός καιρός για τις επόμενες ημέρες μετά από ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο με ήπιες θερμοκρασίες», ενώ την ώρα εκείνη στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης προβαλλόταν πορνογραφικό βίντεο με μία ολόγυμνη γυναίκα ξαπλωμένη σε κρεβάτι.

Το ειδησεογραφικό δίκτυο KREM, ζήτησε κατόπιν συγγνώμη για την τηλεοπτική «γκάφα» και, λίγες ώρες αργότερα (στις 11.μ.μ.), δεσμεύτηκε ότι δεν θα υποπέσει ξανά σε τέτοιο ατόπημα. «Εργαζόμαστε με υπευθυνότητα για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα συμβεί ξανά κάτι τέτοιο», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση. Από την Δευτέρα, είναι σε εξέλιξη έρευνα για το περιστατικό – προς το παρόν δεν έχει αναλάβει κανείς την ευθύνη.

Το Αστυνομικό Τμήμα του Σποκάνε ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας, ότι οι αρμόδιες αρχές ερευνούν το περιστατικό προκειμένου να διαλευκάνουν…το μυστήριο που προκάλεσε σοκ στους τηλεθεατές. Δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί, το πώς ένα τέτοιο βίντεο κατέληξε να προβάλλεται την ώρα του δελτίου. 

«Έσπασαν» τα τηλέφωνα – Οι τηλεθεατές διαμαρτύρονταν

«Το προσωπικό του σταθμού συνεργάζεται με τις αστυνομικές αρχές», όπως ανακοίνωσε η διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού, προσθέτοντας ότι η ενοχλητική εικόνα…προκάλεσε την κινητοποίηση των τηλεθεατών οι οποίοι έπαιρναν συνεχώς τηλέφωνο για να διαμαρτυρηθούν.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην αμερικανική τηλεόραση. Το 2016, την Ημέρα των Ευχαριστιών, οι τηλεθεατές του CNN περίμεναν να παρακολουθήσουν στους δέκτες τους τα «Άγνωστα μέρη» του αξέχαστου σεφ, Άντονι Μπουρντέν. Αντί να δουν τα ταξίδια του διάσημου σεφ, παρακολούθησαν πορνό επί 30 λεπτά.

Το βίντεο

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…