Αντί για πορνό βλέπουν τη σημαία της Ουκρανίας – «Κυρώσεις» στη Ρωσία από Pornhub και Onlyfans

Οι κυρώσεις πλήττουν τόσο τους επισκέπτες όσο όμως και τους δημιουργούς/ ή τα μοντέλα που εργάζονται στα μέσα αυτά - «Δεν έχω χρήματα για να ζήσω», αναφέρει η Bunnie Mommy, μια εκ των μοντέλων που έχουν δει το προφίλ τους να μπλοκάρεται.

Πακέτο «κυρώσεων» στη Ρωσία, επεβλήθη από πασίγνωστη πορνογραφική ιστοσελίδα καθώς επίσης και από γνωστή συνδρομητική υπηρεσία ενηλίκων ως αποτέλεσμα του πολέμου στην Ουκρανία. Η απόφαση αυτή, φέρεται να πλήττει τόσο τους ίδιους τους επισκέπτες, όσο και τους δημιουργούς/ ή τα μοντέλα, που εργάζονται στα μέσα αυτά.

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες, η συνδρομητική υπηρεσία περιεχομένου ενηλίκων OnlyFans στο διαδίκτυο με έδρα το Λονδίνο, «κλείδωσε» λογαριασμούς τόσο στη Ρωσία όσο και στη Λευκορωσία, με αποτέλεσμα οι δημιουργοί τους να μην έχουν πρόσβαση στα κέρδη τους. Σαν να μην έφτανε αυτό, σειρά πήρε στη συνέχεια και ο πιο διάσημος ιστότοπος πορνό στον κόσμο – το Pornhub, «κλειδώνοντας» τη πρόσβαση της Ρωσίας στο περιεχόμενό του.

Πληθώρα αντιδράσεων

Οι αντιδράσεις των δημιουργών των σελίδων ήταν μεγάλες. 

Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας, Only Fans εξηγούν αυτή τους την απόφαση ως αποτέλεσμα της εισβολής, και κυρίως παρακινούμενοι από τις οικονομικές κυρώσεις που έχουν επιβληθεί σε όλη τη Ρωσία.

Οι κυρώσεις πλήττουν τόσο τους επισκέπτες όμως, όσο και τους δημιουργούς/ ή τα μοντέλα που εργάζονται στα μέσα αυτά:

«Δεν έχω χρήματα για να ζήσω», αναφέρει η Bunnie Mommy, μια εκ των μοντέλων που έχουν δει το προφίλ τους να μπλοκάρεται. 

«Πολλά μοντέλα το αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα, κανείς δεν περίμενε κάτι τέτοιο να συμβεί. Εγώ δεν έχω λεφτά για να αγοράσω φαγητό, και να πληρώσω το ενοίκιο μου. Μάλιστα, είμαι κατά του πολέμου. Έχω λάβει μέρος σε πολλές διαδηλώσεις κατά του πολέμου. Δεν είμαστε ο Πούτιν και προσευχόμαστε για τους Ουκρανούς» προσθέτει, εκφράζοντας και ένα παράπονο, ενώ στη συνέχεια παραδέχεται ότι έχει χάσει ήδη 8000 δολάρια από το ban.

 

Το απόγευμα της Κυριακής, η OnlyFans πάντως είπε ότι είχε τη δυνατότητα να επαναφέρει τη δραστηριότητα του λογαριασμού για δημιουργούς σε όλες τις χώρες, αρκεί οι δημιουργοί των σελίδων από Ρωσία και Λευκορωσία να βρουν τρόπο πληρωμής ανεξάρτητο από κάποια ρωσική τράπεζα.

Σειρά πήρε στη συνέχεια και ο πιο διάσημος ιστότοπος πορνό στον κόσμο – το Pornhub, «κλειδώνοντας» τη πρόσβαση της Ρωσίας στο περιεχόμενό του

Σύμφωνα με χρήστες από τη Ρωσία  όταν επιχείρησαν να μπουν στην σελίδα, αντί για τα αναμενόμενα βίντεο, φορτώνεται η σημαία της Ουκρανίας. 

Τα άτομα που θέλουν να παρακολουθήσουν πορνό βλέπουν επίσης μια έκκληση για υποστήριξη του ουκρανικού λαού στον αγώνα του ενάντια στη ρωσική επιθετικότητα.

 

Ρεσιτάλ τρολιάς από Ακρίτα για διαγραφή Μπογδάνου…με στίχους Πρωτοψάλτη

Ρεσιτάλ τρολιάς από Ακρίτα για διαγραφή Μπογδάνου…με στίχους Πρωτοψάλτη

Τις «οικογενειακές ιστορίες» που εκτυλίσσονται εντός της ακροδεξιάς πολυκατοικίας, σχολίασε η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα.

Νέα «πυρά» Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη: «Εσείς με παρακολουθούσατε παράνομα με την ΕΥΠ»

Νέα «πυρά» Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη: «Εσείς με παρακολουθούσατε παράνομα με την ΕΥΠ»

Με νέα μακροσκελή ανακοίνωση ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης επιτίθεται στην κυβέρνηση για την…

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας της Γαρυφαλλιάς για τις γυναικοκτονίες: «Δεν χωρεί πλέον καμία καθυστέρηση»

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας της Γαρυφαλλιάς για τις γυναικοκτονίες: «Δεν χωρεί πλέον καμία καθυστέρηση»

Έχοντας µετατρέψει τον πόνο σε δράση, η Αλεξάνδρα Μάκου στέλνει ένα ηχηρό μήνυµα ελπίδας και…