Ανθή Βούλγαρη: Η συγγνώμη για το ζεϊμπέκικο με αφορμή τα κρούσματα κορονοϊού - «Κάθε φορά που ακούω κρούσματα θέλω να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο»

«Eγώ είμαι ένας άνθρωπος που τις στεναχώριες μου τις περνώ έτσι, με χορό, με τραγούδι» 

NewsRoom 18/11/2021 | 12:20

Συγγνώμη αποφάσισε να ζητήσει το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» η Ανθή Βούλγαρη, και ο λόγος... το ζεϊμπέκικο που αποφάσισε να χορέψει τη στιγμή που στην εκπομπή ανακοινώθηκαν τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα.

Όπως δήλωσε η ίδια: «Επειδή τις τελευταίες τρεις μέρες έχουμε δεχτεί μια επίθεση. Εγώ την πήρα χαμπάρι χθες και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Κριθήκαμε λοιπόν γιατί στις 9 του μήνα, την ώρα που λέγαμε για τα κρούσματα, βάλαμε ένα ζεϊμπέκικο και χόρεψα εγώ. Κάποιοι είπαν λοιπόν πως αυτό είναι ασέβεια. Ασέβεια προς την κατάσταση, τους νεκρούς… Αν το πήρατε έτσι, για όσους το πήρατε έτσι, ζητώ συγγνώμη. Από την άλλη όμως θα σας πω ότι εγώ είμαι ένας άνθρωπος που τις στεναχώριες μου τις περνώ έτσι, με χορό, με τραγούδι. Είναι η κάθαρσή μου. Ακόμα και την περιπέτεια της υγείας μου που πήγα και ήρθα στον θάνατο – γιατί έτσι είναι – έτσι τις πέρασα. Έχουμε αποφασίσει με τον Ιορδάνη να σας δίνουμε με αισιοδοξία τις ειδήσεις».

Να σημειωθεί βέβαια πως το όλο ζήτημα πήρε ακόμα μεγαλύτερες μετά το χθεσινό ξέσπασμα της Αθηναϊς Νέγκα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της για το ζεϊμπέκικο της παρουσιάστριας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega»

<