Αντάρτικο στη Νέα Δημοκρατία με «σημαία» τον… Τσιόδρα

Κύρτσος και Κικίλιας στηρίζουν Τσιόδρα και προειδοποιούν Μητσοτάκη

5153132

Οι σχέσεις του Σωτήρη Τσιόδρα με το επιτελείο Μητσοτάκη και προσωπικά με τον πρωθυπουργό δεν είναι και πολύ… «θερμές», ειδικά μετά την ηχηρή διαφωνία του καθηγητή για το άνοιγμα των Λυκείων.

Και αν αυτός είναι ένας σοβαρός «πονοκέφαλος» για την κυβέρνηση η κατάσταση περιπλέκεται περισσότερο από το γεγονός πως κορυφαία στέλεχη της κυβέρνησης και του κόμματος υπερασπίζονται τον Τσιόδρα, εκδηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις ενστάσεις τους με τη στρατηγική του πρωθυπουργού.

«Η εκτίμηση η δική μου είναι ότι ο Τσιόδρας ανέβηκε σαν δημόσιο πρόσωπο πάρα πολύ και άρχισε το κλάδεμα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κύρτσος, σε συνέντευξή του σχολιάζοντας το τι συνέβη με τον Τσιόδρα.

Στη συνέχεια μάλιστα και απαντώντας στην ερώτηση αν έγινε συνειδητά αυτό το… «κλάδεμα» απάντησε πως ναι: «Εγώ το θεωρώ βέβαιο, γιατί έτσι δυστυχώς λειτουργεί το πολιτικό σύστημα»

Στο ίδιο πλαίσιο λίγες μέρες νωρίτερα ο ευρωβουλευτής είχε τονίσει μέσα από ανάρτησή του, πως είναι «σοβαρό λάθος η απομάκρυνση από τη λογική Τσιόδρα σε όφελος βραχυπρόθεσμης επικοινωνιακής,πολιτικής διαχείρισης». Προσθέτοντας με νόημα πως «τα αποτελέσματα είναι ήδη μαζί μας»

Στο πλευρό του καθηγητή στέκεται και ο έτερος παραγκωνισμένος, Βασίλης Κικίλιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Υγείας βρίσκεται στην ίδια ακριβώς γραμμή με τη λογική Τσιόδρα για τη διαχείριση της πανδημίας. Ο Βασίλης Κικίλιας με κάθε ευκαιρία παίρνει αποστάσεις από τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη, στηρίζοντας τις επιφυλάξεις του καθηγητή.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ η επικοινωνία μεταξύ Κικίλια-Τσιόδρα είναι κάτι παραπάνω από συχνή.

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…