"Αντάρτικο" Ιωαννίδη για την πώληση του ΟΛΘ

«Με περιφερειάρχη Ιωαννίδη, δεν περνά πώληση του λιμανιού!». Στη δήλωση αυτή προχώρησε σήμερα ο υποψήφιος της ΝΔ για την περιφέρεια…

iwannides

«Με περιφερειάρχη Ιωαννίδη, δεν περνά πώληση του λιμανιού!». Στη δήλωση αυτή προχώρησε σήμερα ο υποψήφιος της ΝΔ για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Ιωαννίδης, εκφράζοντας την κάθετη διαφωνία του με τα σχέδια του ΤΑΙΠΕΔ για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

«Είμαστε σαφώς κατά της πώλησης, καθώς αυτή δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση την ενδεδειγμένη λύση για την πόλη» συμπλήρωσε ο κ. Ιωαννίδης. Αντίθετα ο «γαλάζιος» υποψήφιος τάχθηκε υπέρ της εφαρμογής του μοντέλου COSCO που εφαρμόστηκε για το λιμάνι του Πειραιά.

«Το μοντέλο αυτό, όπως εφαρμόστηκε πριν από 8 χρόνια από την κυβέρνηση Καραμανλή ήταν πετυχημένο, γεγονός που σήμερα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, παρόλο που τότε πολλοί ήταν αντίθετοι. Θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός να εφαρμόζεται διαφορετικό μοντέλο στην Αττική και διαφορετικό στη Θεσσαλονίκη, και να βγαίνει έτσι ζημιωμένη η Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία γενικότερα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ιωαννίδης.

Και προειδοποίησε: «Πρέπει να κινηθούμε δυναμικά και αποφασιστικά, για να διεκδικήσουμε για τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία αυτά που δικαιούται. Μπορώ να βεβαιώσω, ότι αυτό ακριβώς θα πράξουμε». Υπενθυμίζεται ότι το σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ προβλέπει την πώληση του 67% των μετοχών του ΟΛΘ.

Τέμπη: Εντυπωσιακό γκραφίτι αφιερωμένο στη μνήμη της άτυχης Κέλλυς σε σχολείο της Καλαμαριάς

CropImage 20

Τέμπη: Εντυπωσιακό γκραφίτι αφιερωμένο στη μνήμη της άτυχης Κέλλυς σε σχολείο της Καλαμαριάς

Το έργο έκανε την εμφάνισή του στο 6ο Λύκειο Καλαμαριάς, όπου είναι μαθήτρια η 17χρονη…