Ο… «αντ’ αυτού»: Ξαμόλησε τον Γεωργιάδη στη Βουλή ο εξαφανισμένος Μητσοτάκης

Εξαπέλυσε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ψευδείς κατηγορίες κατά του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρη Μαμουλάκη, και του τομεάρχη Διαφάνειας, Γιάννη Ραγκούση.

Το ίδιο show που έστησε χθες στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου επαναλαμβάνει σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής ο Άδωνης Γεωργιάδης την ώρα που ο πρωθυπουργός αποφεύγει σαν ο διάολος το λιβάνι το Κοινοβούλιο.

Ο πρώην τηλεπωλητής νανογιλέκων, προσπαθώντας να αποφύγει τα επίμονα ερωτήματα για τον εξίσου απόντα Νίκο Παπαθανάση, εξαπέλυσε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ψευδείς κατηγορίες κατά του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρη Μαμουλάκη, και του τομεάρχη Διαφάνειας, Γιάννη Ραγκούση.

Με αφορμή επένδυση που είχε ξεκινήσει ο κ. Μαμουλάκης στον Εύδηλο Ικαρίας πριν εκλεγεί βουλευτής, ο Αδ. Γεωργιάδης προσπάθησε να συμψηφίσει την επιχορήγηση που εξασφάλισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από το αναπτυξιακό πρόγραμμα leader με τη σκανδαλώδη απόπειρα του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Μαραβέγια, να λάβει επιχορήγηση ύψους 4 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, επιτέθηκε εκ νέου στον Γ. Ραγκούση για το αποπληρωμένο δάνειο από το 2011 που είχε λάβει η γυναίκα του για ακίνητο που διατηρούν στην Πάρο. «Θα ήθελα πολιτισμένο πολιτικό διάλογο και όχι λάσπη του κ. Βαξεβάνη και του κ. Πολάκη» επαναλάμβανε την ώρα που πέταγε λάσπη στον ανεμιστήρα.

Από την πλευρά του, ο Χ. Μαμουλάκης κάλεσε τον υπουργό να ζητήσει συγγνώμη για τις συκοφαντίες που εξαπέλυσε, με τον προεδρεύοντα, Αθανάσιο Μπούρα, να προφασίζεται αρχικά ότι δεν αντιλήφθηκε κάποιο προσωπικό ζήτημα για να του δώσει τον λόγο.

Συγχαρητήρια Μακρόν σε Ερντογάν: Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μαζί τεράστιες προκλήσεις

Συγχαρητήρια Μακρόν σε Ερντογάν: Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μαζί τεράστιες προκλήσεις

Ο Εμανουέλ Μακρόν συνεχάρη τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την επανεκλογή του στην προεδρία της…