Ανουάρ Μπάκρι: «Θα κυνηγήσω τον ιατροδικαστή Μπουζιάνη μέχρι τέλους» (video)

Ο δικηγόρος και ο πατέρας του νεκρού βρέφους μίλησαν για την λανθασμένη πληροφορία περί βιασμού και τις ευθύνες του ιατροδικαστή που οδήγησαν στη σύλληψη του τραγικού πατέρα.

4948552

Εναντίον του ιατροδικαστή Μπουζιάνη που εσφαλμένα είχε κάνει λόγο για σεξουαλική κακοποίηση του νεκρού βρέφους θα κινηθεί τελικά η οικογένεια του μωρού, ύστερα από τις υποδείξεις του δικηγόρου τους

«Εκανα τα παράπονά μου για τις ατυχείς δηλώσεις των ιατροδικαστών. Ενώ τον συγχώρεσε ο συμπατριώτης μου, εγώ θα τον κυνηγήσω μέχρι τέλους. Θα πρέπει να πληρώσει για όλη αυτή την ταλαιπωρία. Να ζητήσει ο Μπουζιάνης δημόσια συγγνώμη και θα τελειώσει εκεί η ιστορία», τόνισε στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο δικηγόρος της οικογένειας Ανουάρ Μπάκρι, σημειώνοντας παράλληλα  ότι η αστυνομία έκανε καλά τη δουλειά της στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του βρέφους σημείωσε ότι η σύζυγός του, η οποία εγκυμονεί το τρίτο τους παιδί «πληγώθηκε και ψυχικά ήταν ράκος η γυναίκα μου. Ηταν σίγουρη πάντως ότι δεν υπήρχε κανένα ίχνος αλήθειας».

«Η ελληνική αστυνομία ήταν αυτή που μας πίστεψε πρώτη. Προς τιμήν της ήταν αυτή που δεν πίστεψε εξ’ αρχής το σενάριο κι έσπευσε να ψάξει την ιστορία, που θα μπορούσε απλά να πάρει το πόρισμα και να στείλει τη δικογραφία στον εισαγγελέα και την υπόθεση στο συρτάρι», κατέληξε ο δικηγόρος κ. Ανουάρ Μπάκρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιατροδικαστής είχε δηλώσει ότι κατά πάσα πιθανότητα το βρέφος είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά πριν πεθάνει, με αποτέλεσμα ο τραγικός πατέρας να συλληφθεί και να κρατηθεί πρωτού λάμψει η αλήθεια.

Πειραιάς – Απόπειρα δολοφονίας : Η στιγμή που η 16χρονη επιτίθεται με μαχαίρι στη 19χρονη (video)

peiraias epithesi

Πειραιάς – Απόπειρα δολοφονίας : Η στιγμή που η 16χρονη επιτίθεται με μαχαίρι στη 19χρονη (video)

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, μπροστά στην επίθεση βρισκόταν και ο φίλος της…

Περίεργη ανατροπή στην υπόθεση Αυγενάκη: Ανακάλεσε την μήνυση εναντίον του ο υπάλληλος του αεροδρομίου

Αυγενάκης

Περίεργη ανατροπή στην υπόθεση Αυγενάκη: Ανακάλεσε την μήνυση εναντίον του ο υπάλληλος του αεροδρομίου

Πολλά ερωτηματικά προκαλεί η κίνηση του υπάλληλου του αεροδρομίου ,μετά το επεισόδιο με τον Λευτέρη…