Άνοιξε ο δρόμος για μήνυση και αγωγή του Documento κατά Στέλιου Πέτσα

Αποδεικνύεται πως ο ίδιος, επέλεξε και μεθόδευσε να προκαλέσει ζημιά στο Documento και να χρησιμοποιήσει χρήματα του Δημοσίου για άλλους λόγους.

NewsRoom 02/12/2021 | 16:56

Μετά την αποκάλυψη κατά τις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής για τις λίστες Πέτσα πως ο ίδιος ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας επέλεξε τα ΜΜΕ που συμμετείχαν στην καμπάνια «Μένουμε Σπίτι», ανοίγει ο δρόμος για μήνυση και αγωγή από το Documento εναντίον του Στέλιου Πέτσα.

Σημειώνεται πως κατά τις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής και σύμφωνα με την επιστολή που προώθησε στις 26 Ιουνίου 2020 ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Initiative Media στην Προεδρία της Κυβέρνησης και με προφανή παραλήπτη τον συγκεκριμένο υπουργό, καθίσταται σαφές ότι ο Στέλιος Πέτσας όρισε τα ΜΜΕ που θα συμμετάσχουν ή θα αποκλειστούν από την καμπάνια ύψους 20 εκατ. ευρώ.

Αποδεικνύεται επομένως πως ο ίδιος, επέλεξε και μεθόδευσε να προκαλέσει ζημιά στο Documento και να χρησιμοποιήσει χρήματα του Δημοσίου για άλλους λόγους.

Με αυτή την εξέλιξη αποκαλύπτεται και η μεθόδευσή του η οποία συνεχίστηκε με συκοφαντικές δηλώσεις, φθάνοντας μάλιστα στο σημείο –για να στηρίξει το αφήγημά του – να παρουσιάσει το Documento ψευδώς ως αρνητή του κορονοϊού, θέσεις που επαναλήφθηκαν από στελέχη του κυβερνώντος κόμματος ως προπαγάνδα κατά της εφημερίδας και της ιστοσελίδας.