Άνοιξαν τους δρόμους οι μεταλλωρύχοι, αλλά δεν σταματούν τις κινητοποιήσεις

Άνοιξαν τους κόμβους Στρατωνίου - Ιερισσού και Γοματίου - Πλανών, νωρίτερα το απόγευμα, οι μεταλλωρύχοι, δηλώνοντας όμως ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις «μέχρι την τελική δικαίωσή» τους.

2276169 0

Άνοιξαν τους κόμβους Στρατωνίου – Ιερισσού και Γοματίου – Πλανών, νωρίτερα το απόγευμα, οι μεταλλωρύχοι, δηλώνοντας όμως ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις «μέχρι την τελική δικαίωσή» τους.

Σχολιάζοντας την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), οι εκπρόσωποι των εργαζομένων τόνισαν ότι τη βλέπουν θετικά, αλλά το πρόβλημα δεν έχει λυθεί.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι εργαζόμενοι των μεταλλείων σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ και τη στάση του ΥΠΑΠΕΝ τονίζουν -μεταξύ άλλων- ότι δεν θα σταματήσουν τον αγώνα τους «αν ο υπουργός δεν ανακαλέσει» και αναφέρουν ότι «για μια ακόμη φορά» το ΣτΕ τούς «δικαιώνει».

Ζητούν ακόμη από τον υπουργό «να πάρει άμεσα πίσω την απόφασή του για ανάκληση των εγκρίσεων των τεχνικών μελετών» και από την εταιρεία «να προβεί άμεσα κατόπιν της ανάκλησης της απόφασης του υπουργού στην άρση της διαθεσιμότητας όλων μας και να διασφαλίσει την άμεση επαναπρόσληψη των απολυμένων συναδέλφων μας που εργάζονται σε συνεργαζόμενους εργολάβους».

Πηγή: amna.gr

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

AP23310835745895

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

Ο Αργεντίνος πρόεδρος χαρακτήρισε σε συνέντευξή του τον κολομβιανό ομόλογό του Γουστάβο Πέτρο «δολοφόνο» και…

Οι ΗΠΑ παίρνουν αποστάσεις από το Ισραήλ, αλλά ο Νετανιάχου δε… χαμπαριάζει

μπενιαμίν νετανιάχου

Οι ΗΠΑ παίρνουν αποστάσεις από το Ισραήλ, αλλά ο Νετανιάχου δε… χαμπαριάζει

Έξαλλος ο Ισραηλινός πρωθυπουργός με την αλλαγή στάσης της Ουάσινγκτον - Ακύρωσε επίσκεψη ισραηλινής αντιπροσωπείας…