«Ανοησίες της στιγμής»…οι υποθέσεις Φιλιππίδη και Κιμούλη για τον Βαλαβανίδη (Video)

Ο γνωστός ηθοποιός φέρεται να επιχειρεί να «ξεπλύνει» χρονικά κακοποίησης με το επιχείρημα της «κακιάς στιγμής» ή πιο συγκεκριμένα της «ανοησίας της στιγμής».

317602208 1130258307695112 844837419375572799 n

Επίσημη πρεμιέρα έκανε ο Χρήστος Βαλαβανίδης και οι δημοσιογράφοι ήταν εκεί, στο θέατρο Μικρό Άνεσις. Ο ηθοποιός, αναφέρθηκε στις υποθέσεις των Πέτρου Φιλιππίδη και Γιώργου Κιμούλη και αποκάλυψε πως και ο ίδιος έχει κατηγορηθεί για λεκτική επίθεση σε συνάδελφό του, ενώ – όπως λέει – «τους συγχωρεί» καθώς πρόκειται για…«ανοησίες της στιγμής».

Την ίδια ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθεί συγκλονισμένο τη σωρεία καταγγελιών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας -ιδιαίτερα- στην υπόθεση Φιλιππίδη αλλά και στην υπόθεση Κιμούλη, ο γνωστός ηθοποιός φέρεται να επιχειρεί να «ξεπλύνει» χρονικά κακοποίησης με το επιχείρημα της «κακιάς στιγμής» ή πιο συγκεκριμένα της «ανοησίας της στιγμής».

Ο ηθοποιός μιλώντας αρχικά για τη στιγμή που έφτασε κοντά στον θάνατο και ο Κώστας Σπυροπούλος του έσωσε τη ζωή, είπε:

«Ο δικός μου μεγαλύτερος μου φόβος είναι ο θάνατος. Το να αλλοιωθεί κανείς και να εξαρτάσαι από άλλους πριν από τον θάνατο. Έφτασα κοντά στον θάνατο, χτύπησα κανονικά την πόρτα και μου λέει ο Άγιος Πέτρος, «κύριε Βαλαβανίδη δεν είναι η ώρα σας, σας παρακαλώ να πηγαίνετε» Έπαθα εγκεφαλικό.

Θυμάμαι ότι έχασα τον κόσμο, ότι βρέθηκε ένας καλός άνθρωπος που λέγεται Κώστας Σπυρόπουλος ο οποίος με βούτηξε, με έβαλε στο αυτοκίνητο και με πήγε στο νοσοκομείο. Μου έσωσε τη ζωή. Χρωστάω τη ζωή μου στον Κώστα Σπυρόπουλο».

Όσον αφορά τη γυναίκα του είπε: «Από τις πρεμιέρες μου δεν θέλω να λείπει ποτέ η γυναίκα μου, η Ασπασία Κράλλη. Απολύτως μου λέει την γνώμη της, ευτυχώς ή δυστυχώς. Παλιά ήμουν πολύ οξύθυμος και δεν το άντεχε, αλλά με νευρίαζε να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου».

Τέλος, αναφερόμενος στη δική του λεκτική επίθεση σε συνάδελφο, αλλά και στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη είπε τα εξής:

«Μισώ και σιχαίνομαι την τσιγκουνιά και την μιζέρια πάρα πολύ! Όταν έβλεπα αυτά τα πράγματα σε έναν θίασο έβριζα και έκανα λεκτική επίθεση. Ίσως να έχω κατηγορηθεί για αυτό και από συναδέλφους μου αλλά δεν με ενδιαφέρει. Συγχωρώ και πολύ συχνά.

Για να μην σας πω παραδείγματα που θα συγχωρούσα και τους συναδέλφους μου που έχουν κακοπέσει τον τελευταίο καιρό. Τον Πέτρο και τον Γιώργο. Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά τους συγχωρώ για αυτά που έχουν κάνει γιατί ξέρω ότι ήταν ανόητα πράγματα. Ανοησίες της στιγμής».

Δείτε το επίμαχο στιγμιότυπο:

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…