Ανοικτός πόλεμος στη ΝΔ – Οργισμένα "τιτιβίσματα" Παπακώστα για τον Άδωνη Γεωργιάδη (ΦΩΤΟ)

Εντείνεται μέρα με την ημέρα η κριτική που δέχεται ο Άδωνις Γεωργιάδης από στελέχη και βουλευτές του κόμματός του. Η σκληρή ακροδεξιά ρητορική του αντιπροέδρου της ΝΔ, αλλά και η εν γένει κοινοβουλευτική συμπεριφορά του, έχουν προκαλέσει ουκ ολίγες φορές αντιδράσεις στο Μοσχάτο, με τον Γεωργιάδη να δέχεται τακτικά σφοδρά πυρά -εμφανώς ή μη- από πρόσωπα εντός της παράταξης που κάθε άλλο παρά ικανοποιημένα είναι από τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται.

58d162fa1dc524f3088b46f3 2

Τούτη τη φορά, σφοδρή επίθεση εναντίον του κ. Γεωργιάδη εξαπολύει μέσω του λογαριασμού της στο twitter η βουλευτής του κόμματος Κατερίνα Παπακώστα. Αφορμή για την οργισμένη αντίδραση της βουλευτού στάθηκε εγκωμιαστικό σχόλιο του Άδωνη Γεωργιάδη για τη συγγνώμη που ζήτησε ο αρθρογράφος της Καθημερινής Στέφανος Κασιμάτης από την Τασία Χριστοδουλοπούλου. Ο κ. Γεωργιάδης έγραψε συγκεκριμένα στο twitter του: «οι σπουδαίοι άνθρωποι, όταν κάνουν λάθος (λάθη κάνουμε όλοι) ζητούν συγγνώμη χωρίς δικαιολογίες. Εύγε στον Στέφανο Κασιμάτη».

Η κα Παπακώστα όμως, με τρία «τιτιβίσματά» της κατηγορεί ανοικτά τον αντιπρόεδρο της ΝΔ για επιλεκτική ευαισθησία αναφέροντας συγκεκριμένα: «Ο Άδωνις, ο οποίος δίνει ‘’εύγε’’ στον ‘’Μπόρατ’’ της δημοσιογραφίας Στ. Κασιμάτη για τη συγγνώμη προς τη Χριστοδουλοπούλου, θα έπρεπε να αξίωνε και για ‘μένα, τη συνάδελφό του, τη συγγνώμη του ‘’αρθρογράφου’’ της χολής, την οποία εξέμεσε ο φίλος του εις βάρος του γιού μου και της μνήμης της αείμνηστης μητέρας μου μέσω της στήλης του… Λυπάμαι και ανησυχώ!».

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών, ο Στέφανος Κασιμάτης σε άρθρο του στην Καθημερινή ειρωνευόταν την Κατερίνα Παπακώστα επειδή είχε δηλώσει την απογοήτευση για τη στάση των συναδέλφων της βουλευτών στη ΝΔ οι οποίοι δεν την κάλεσαν στο τηλέφωνο για να της εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους όταν έχασε τη μητέρα της.


Μ.Α.

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

kke

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει…

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένιες οι Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού

kontou fitsiou

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένιες οι Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού

Το πρώτο της μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας, που διεξάγεται στο Ζέγκεντ της Ουγγαρίας, πανηγύρισε…

Διάρρηξη στη Διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

w19 124741w20 110449w02 13302322 82031GADA EISODOS800 454

Διάρρηξη στη Διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Tην προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και…