Ανοίγουν τον Τουρισμό δεν ξέρουν τι θα γίνει με τις μετακινήσεις το Πάσχα

Μια ακόμη απόδειξη ότι η κυβέρνηση λειτουργεί χωρίς πυξίδα και σχέδιο για την διαχείριση της πανδημίας. Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών,  ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν γνωρίζει πότε θα γίνει η  άρση των περιοριστικών μέτρων, την ώρα που ανακοίνωσε το άνοιγμα του Τουρισμού στις 14 Μαϊου

NewsRoom 10/04/2021 | 14:05

Στην Ελλάδα της κυβέρνησης Μητσοτάκης όλα είναι πιθανά.   Η κυβέρνηση ανακοίνωνε τι θα γίνει στα μέσα του Μάη με τον τουρισμό αλλά να μην ξέρει ακόμα τι θα κάνει το Πάσχα με τις διαπεριφερειακές μετακινήσεις  

«Κοντά στο Πάσχα θα ληφθούν οι αποφάσεις. Πάντως 14 Μαΐου θα ανοίξουν οι τουριστικές δραστηριότητες. Επομένως τόσο οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις όπως και άλλοι περιορισμοί πρέπει να εξεταστούν και υπό αυτό το πρίσμα» σημείωσε ο Στέλιος Πέτσας μιλώντας στο Mega.

Στο ερώτημα αν θα επιτραπούν οι υπερτοπικές μετακινήσεις ενόψει Πάσχα, υποστήριξε ότι είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης «αλλά το εξετάζουμε. Οι αποφάσεις θα παρθούν λίγο πριν το Πάσχα με βάση την εικόνα της επιδημιολογικής κατάστασης».

«Οι βαλβίδες αποσυμπίεσης περιλαμβάνουν σταδιακό άνοιγμα της οικονομίας και των κοινωνικών δραστηριοτήτων και όχι απότομο. Η κυβέρνηση προχώρησε σε τέτοιου είδους ανοίγματα με τη σύμφωνη γνώμη των ειδικών» δήλωσε.