Newsroom

Newsroom

Ανοίγει η αυλαία για την 4η αγωνιστική – Δύσκολη αποστολή για τους "ερυθρόλευκους" στα Πηγάδια

Με τρεις αγώνες ανοίγει η αυλαία για την 4η αγωνιστική της Super League, με το παιχνίδι της Ξάνθης εναντίον του Ολυμπιακού στα Πηγάδια να ξεχωρίζει.

2368307

Με τρεις αγώνες ανοίγει η αυλαία για την 4η αγωνιστική της Super League, με το παιχνίδι της Ξάνθης εναντίον του Ολυμπιακού στα Πηγάδια να ξεχωρίζει.

Στις 18:15 θα διεξαχθούν τα δύο πρώτα παιχνίδια της αγωνιστικής, όπου ο Πλατανιάς θα υποδεχθεί τον Ηρακλή και Παναιτωλικός τη Βέροια.

Οι Κρητικοί μπορεί να έχασαν με 3-1 από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν ήταν λίγες οι φάσεις που απείλησαν τους ερυθρόλευκους, χάνοντας μάλιστα και πέναλτι. Από την άλλη, ο Ηρακλής προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 1-0 από το Λεβαδειακό.

Ο Παναιτωλικός έχει κάνει πολύ καλή εκκίνηση στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας δύο νίκες και μία ήττα. Συγκεκριμένα, στην πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο, ενώ τις δύο επόμενες επικράτησε τόσο του Αστέρα στην Τρίπολα όσο και του Λεβαδειακού εντός έδρας.

Η Βέροια  εκτός από την εντός έδρας ήττα με το βαρύ 3-0 από τον ΠΑΟΚ, έχει καταφέρει να μαζέψει 4 βαθμούς στους υπόλοιπους δύο αγώνες.

Δύσκολη η αποστολή των ερυθρόλευκων

Ο Ολυμπιακός, έχοντας καταφέρει το τρία στα τρία, θέλει να συνεχίσει σε ανάλογους ρυθμούς για να διατηρήσει τα ηνία στο βαθμολογικό πίνακα. Την Τετάρτη γνώρισε την ήττα από την Μπάγερ μέσα στο Καραϊσκάκι, κάτι που ίσως προσθέτει επιπλέον βάρος στα πόδια των παικτών του Σίλβα.

Η Ξάνθη προέρχεται από τη νίκη μέσα στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου, έχοντας καταφέρει παράλληλα να πάρει την ισοπαλία από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Η ομάδα του Λουτσέσκου μπορεί να μην σκοράρει πολύ, αφού έχει πετύχει μόλις ένα γκολ σε τρεις αγωνιστικές, όμως έχει αποδείξει πως ξέρει να παίζει άμυνα, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει δεχτεί γκολ κι ας αντιμετώπισε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ατρόμητο.