Ανοίγει έρευνα για ανθρωποκτονία για τον αιφνίδιο θάνατο του Αστόρι

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες, ο εισαγγελέας του Ούντινε ανέφερε πως θα γίνει έρευνα για ανθρωποκτονία σχετικά με την υπόθεση του αιφνίδιου θανάτου του αρχηγού της Φιορεντίνα.

5a9d57381dc52477488b4641

Ο Ντάβιντε Αστόρι πέθανε στον ύπνο του τα ξημερώματα της Κυριακής και ο επικεφαλής της εισαγγελείας του Ούντινε, Αντόνιο Ντε Νικολό, είχε δηλώσεις πως ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ωστόσο, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Rai σήμερα Δευτέρα (5/3), αποκάλυψε πως θα γίνει έρευνα για ανθρωποκτονία. Μπορεί να πρόκειται για τυπική διαδικασία, ωστόσο πρέπει να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα για τον απρόσμενο χαμό του νεαρού ποδοσφαιριστή, αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ.

«Έχουμε ανοίξει την απαραίτητη έρευνα ώστε να εξετασθεί το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας, η οποία μέχρι τώρα αποδίδεται σε άγνωστο. Θα γίνει και η νεκροψία και θα μπορέσουμε να έχουμε περισσότερα στοιχεία στη διάθεσή μας. Είναι μια διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί ώστε να διαπιστωθεί αν ο θάνατος οφείλεται σε τραγικές συγκυρίες ή αν προέκυψε μετά από παρέμβαση άγνωστου ατόμου», δήλωσε ο Ντε Νικολό. 

Τραγωδία στα Τέμπη: Συντετριμμένος ο Ν. Πλακιάς μετά την αποκάλυψη ότι τα οστά στο Κουλούρι ανήκουν στα παιδιά του

temph 1

Τραγωδία στα Τέμπη: Συντετριμμένος ο Ν. Πλακιάς μετά την αποκάλυψη ότι τα οστά στο Κουλούρι ανήκουν στα παιδιά του

Στις δίδυμες κόρες του φαίνεται να ανήκουν τα οστά που πετάχτηκαν στο Κουλούρι.