Ανοιχτό το ενδεχόμενο για τελικό κυπέλλου κεκλεισμέων των θυρών

«Δεν ξέρω στο ΟΑΚΑ κατά πόσο μπορεί να φιλοξενήσει τον τελικό γιατί μαθαίνω ότι γίνονται έργα στο γήπεδο»

Σε εξίσωση χωρίς λύση έχει εξελιχθεί ο τελικός του κυπέλλου Ελλαδος, μετά την άρνηση τόσο της Κύπρου, όσο και του Βόλου να τον φιλοξενήσουν, υπό τον φόβο των εκτεταμένων επεισοδίων που ενδεχομένως να γίνουν.

Ωστόσο, σε σημερινή του συνέντευξη, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο τελικός να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, παραδεχόμενος ότι αυτό θα αποτελούσε μεγάλη ήττα για το ποδόσφαιρο.

Σε σχέση με το ενδεχόμενο ο τελικός να γίνει στο ΟΑΚΑ, η θέση του δεν ήταν ξεκάθαρη αφού είπε ότι «το ΟΑΚΑ φυσικά είναι μία λύση, όμως δεν το λέει η προκήρυξη. Για να πάμε στο ΟΑΚΑ πρέπει να συμφωνήσουν και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Δεν ξέρω στο ΟΑΚΑ κατά πόσο μπορεί να φιλοξενήσει τον τελικό γιατί μαθαίνω ότι γίνονται έργα στο γήπεδο. Σαφώς ο ΠΑΟΚ θα αναρωτηθεί γιατί στο ΟΑΚΑ και άλλωστε έχει ζητήσει να μην παίζει στο ΟΑΚΑ με αθηναϊκή ομάδα και γι’ αυτό εμείς φέτος αλλάξαμε την προκήρυξη και επιλέξαμε ο τελικός να γίνει στο Πανθεσσαλικό.

Αν το ΟΑΚΑ μας δώσει το γήπεδο, τότε θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε, τώρα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Αν πάμε σε κεκλεισμένων των θυρών τελικό οπωσδήποτε θα πάμε στο Πανθεσσαλικό όπως λέει κανονικά η προκήρυξη. Δεν νομίζω έτσι να αρνηθεί ο δήμαρχος Βόλου».

Αίσθηση προκαλεί και η αντίδραση του προέδρου της ΕΠΟ στο ερώτημα του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαΐδη για το ενδεχόμενο ο τελικός να διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη.

Ο κ. Μπαλτάκος, αντέδρασε περισσότερο σαν ακροατής, παρά σαν πρόεδρος της ΕΠΟ, λέγοντας ότι είναι… πρωτότυπη ιδέα:

«Στην Κωνσταντινούπολη; Και εκεί εκλογές έχει. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να ζητήσουμε άδεια από την τουρκική ομοσπονδία και την αστυνομία. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ κάτι τέτοιο. Τώρα κ. Θωμαΐδη που το είπατε στον αέρα της εκπομπής σας άκουσαν οι ομάδες, δεν χρειάζεται να τις μεταφέρω εγώ κάτι. Πάντως, είναι κάτι πρωτότυπο ως ιδέα. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα», είπε χαρακτηριστικά.

“Γεννήθηκες από έναν υπέροχο πατέρα”- Συγκινεί η σύζυγος του Νικολαΐδη με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της

Νικολαΐδης - Τσαμπάζη

“Γεννήθηκες από έναν υπέροχο πατέρα”- Συγκινεί η σύζυγος του Νικολαΐδη με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της

Η Δώρα Τσαμπάζη πόσταρε τη φωτογραφία της μικρής της κόρης, μπροστά από μια ζωγραφιά με…

Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Συναγερμός για βόμβα σε αεροσκάφος – Επενέβησαν οι πυροτεχνουργοί

Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Συναγερμός για βόμβα σε αεροσκάφος – Επενέβησαν οι πυροτεχνουργοί

Το πλήρωμα ακολουθώντας τις οδηγίες που έχει, ενημέρωσε τις αρχές του «Νίκος Καζαντζάκης» και την…

Κουτσούμπας από την Λάρυμνα: «Οι καμινάδες της ΛΑΡΚΟ αυτή τη στιγμή, δεν έπρεπε να είναι σβηστές»

Κουτσούμπας από την Λάρυμνα: «Οι καμινάδες της ΛΑΡΚΟ αυτή τη στιγμή, δεν έπρεπε να είναι σβηστές»

Στη συζήτηση με τους κατοίκους της περιοχής, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ΛΑΡΚΟ και την σημασία…