Newsroom

Newsroom

Ανησυχία για Σουμάχερ – Πιθανόν να μην τα καταφέρει

Φόβους ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ δεν θα καταφέρει να αντεπεξέλθει, αν οι γιατροί τον επαναφέρουν από το τεχνητό κώμα στο οποίο…

shumacher ski 1

Φόβους ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ δεν θα καταφέρει να αντεπεξέλθει, αν οι γιατροί τον επαναφέρουν από το τεχνητό κώμα στο οποίο βρίσκεται εδώ και 19 ημέρες. εκφράζουν γιατροί οι οποίοι μιλούν για το θέμα στον γερμανικό Τύπο.

Η συζήτηση ξεκίνησε μετά από τις φήμες που θέλουν τους γιατρούς του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύεται ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, να προσανατολίζονται στην επαναφορά του γερμανού ώστε να αξιολογήσουν εκ νέου τον τραυματισμό του και να αποσυμφορήσουν τον εγκέφαλό του από την πίεση.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν σήμερα τα γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης, βασιζόμενα σε απόψεις γιατρών, είναι πιθανό ο Μίκαελ Σουμάχερ να μην καταφέρει να αντεπεξέλθει αν ξυπνήσει από το κώμα, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ακόμη κι αν τα καταφέρει να έχει μόνιμες βλάβες, δεδομένου ότι τόσο καιρό δεν έχει δείξει σημάδια βελτίωσης. Τονίζεται παράλληλα ότι η παραμονή του Σουμάχερ σε κώμα εγκυμονεί κινδύνους, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο επιπλοκών στη λειτουργία του ήπατος, των μυών και της ενδοκρανιακής πίεσης.