Ανήλικοι επιτέθηκαν και γρονθοκόπησαν νεαρό για να του κλέψουν μία σακούλα με τσιγάρα!

Την σακούλα που κρατούσε και η οποία ήταν γεμάτη με πακέτα τσιγάρων άρπαξε ένας ανήλικος με τη βοήθεια συνεργού του,…

tsigara paketo

Την σακούλα που κρατούσε και η οποία ήταν γεμάτη με πακέτα τσιγάρων άρπαξε ένας ανήλικος με τη βοήθεια συνεργού του, από έναν 25χρονο, που περπατούσε μέρα μεσημέρι στην Ξάνθη. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 17χρονος δράστης και ο 19χρονος συνεργός του, ακινητοποίησαν τον 25χρονο με τη χρήση βίας, άρπαξαν τη σακούλα που περιείχε 57 πακέτα τσιγάρων, ενώ στη συνέχεια τον απείλησαν να μην καταγγείλει το συμβάν στις αστυνομικές αρχές και τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από έρευνες και αναζητήσεις της αστυνομίας, ο ανήλικος εντοπίστηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πακέτο τσιγάρων και το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ. Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…