Newsroom

Newsroom

Ανήλικη ιερόδουλη: "Άδειαζα το μυαλό μου και σκεφτόμουν οτι σε μια ώρα θα έχει τελειώσει"

Σοκάρουν οι καταθέσεις των ανήλικων ιερόδουλων στην Ιταλία. «Ήθελα να αγοράζω επώνυμα πράγματα, να έχω χρήματα ώστε να αγοράζω ό,τι…

ierodoul

Σοκάρουν οι καταθέσεις των ανήλικων ιερόδουλων στην Ιταλία. «Ήθελα να αγοράζω επώνυμα πράγματα, να έχω χρήματα ώστε να αγοράζω ό,τι μου αρέσει», «έδινα 100 ευρώ στη μητέρα μου καθημερινά», δηλώνουν οι 15χρονες που εκπορνεύονταν στην περιοχή Παριόλι.

«Άδειαζα το μυαλό μου και σκεφτόμουν ότι σε μία ώρα θα έχει τελειώσει»… Μόνο έτσι η 15χρονη πόρνη μπορούσε να ξεχάσει ότι βρίσκεται στο κρεβάτι με έναν πολύ μεγαλύτερο άνδρα, ο οποίος θα την πλήρωνε για τις υπηρεσίες της.

Ο θόρυβος που προκάλεσε η υπόθεση με το δίκτυο baby ιερόδουλων στην περιοχή Παριόλι της Ρώμης, στο οποίο εμπλέκεται και ο σύζυγος της γερουσιαστή, Αλεσάντρα Μουσολίνι, ήταν η αφορμή να περιγράψουν  οι δύο ανήλικες την κόλαση που ζούσαν.

Όλα αυτά την ώρα που και οι δύο ανήλικες υποστηρίζουν ότι για να κερδίσουν χρήματα είχαν δύο επιλογές: είτε να κάνουν διακίνηση ναρκωτικών είτε να γίνουν πόρνες.

«Την πρώτη φορά φοβόμουν πολύ. Δεν ήξερα ποιος θα ήταν ο πελάτης», δηλώνει η μικρή που ήθελε να μοιάσει στις φίλες της και να έχει όσα εκείνες: επώνυμες τσάντες, αξεσουάρ και κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας. Η σχέση με τη μητέρα της, κακή. Πολλές φορές η 15χρονη αναγκαζόταν να κοιμηθεί στις σκάλες του σπιτιού της, καθώς η μητέρα της την κλείδωνε έξω αν καθυστερούσε να επιστρέψει.

«Αν πήγαινα στο σπίτι ενός πελάτη ή ερχόταν εκείνος με το αυτοκίνητό του να με πάρει, απαντούσα μονολεκτικά στις ερωτήσεις του. Δεν ήμουν εγώ εκείνη τη στιγμή, ήμουν ένας άλλος άνθρωπος. Δεν σημείωνα πάντως στο ημερολόγιό μου τίποτα από όλα αυτά, γιατί δεν ήμουν ευτυχισμένη», υποστηρίζει η ανήλικη, η οποία χαρακτηρίζει τους άνδρες με τους οποίους ερχόταν σε ερωτική επαφή «ηλίθιους».

 

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…