Newsroom

Newsroom

Ανεξέλεγκτη  είναι η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη-Νέο μήνυμα του 112

Ενισχύονται ακόμη περισσότερο οι πυροσβεστικές δυνάμεις για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην περιοχή Μελία

fotia pyrkagia eurokinissi ΦΩΤΙΑ ΗΛΕΙΑ

Ανεξέλεγκτη φαίνεται πως είναι η φωτιά που ξέσπασε στην Αλεξανδρούπολη καθώς λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι ήχησε και πάλι το 112 καλώντας τους κατοίκους των οικισμών Νίψα, Αετοχώρι και Πεύκα να εκκενώσουν τις εν λόγω περιοχές.

Ειδιότερα, στις 15:16 εστάλη νέο μήνυμα 112 στους κατοικους των οικισμών Νίψα, Αετοχώρι και Πεύκα να απομακρυνθούν προς Αλεξανδρούπολη.

 

Την ίδια ώρα οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής δίνουν μεγάλη μάχη για να περιορίσουν την πυρκαγιά που μαίνεται ωστόσο οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχαιρένουν το έργο των πυροσβεστών.

Στη μάχη με τις φλόγες έχουν ριχτεί 71 πυροσβέστες με 17 οχήματα, έξι ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος επιχειρούν πέντε αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Υπενθυμίζεται ότι η πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε δασική έκταση στην περιοχή Μελία Αλεξανδρούπολης, κοντά στην Πυλαία Φερών Έβρου και επειδή είχε κατεύθυνση νότια προς την Εγνατία οδό, τέθηκαν σε ισχύ προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Συγκεκριμένα, προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης και ουσιαστικά έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο τμήμα από ύψος του κόμβου Αρδανίου, έως αυτό του κόμβου Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙ.ΠΕ.) Αλεξανδρούπολης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων εκτρέπεται μέσω της Εθνικής Οδού Φερών – Αλεξανδρούπολης, ενώ οι οδηγοί και οι πολίτες παρακαλούνται -για την ασφάλειά τους, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα πολίτες της Αλεξανδρούπολης και ειδικότεροι όσοι διαμένουν στα κοντινά χωριά και οικισμούς Μελία, Νίψα, Πεύκα και Λουτρό, έλαβαν μήνυμα από το 112, ώστε να βρίσκονται σε ετοιμότητα εάν χρειαστεί να απομακρυνθούν από τις οικίες τους. Τους συστήνεται δε, να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Αλέξης Κούγιας: «Δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητα της καταστάσεως του πατέρα του κ. Καλλιάνου»

Αλέξης Κούγιας

Αλέξης Κούγιας: «Δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητα της καταστάσεως του πατέρα του κ. Καλλιάνου»

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Γιάννη Καλλιάνου, μίλησε για την υπόθεση του θανάτου του πατέρα…

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

ypes3

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

«Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν χάνει ευκαιρία να μας υπενθυμίζει το πραγματικό πρόσωπο της "αριστείας"…

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

δικαιοσύνη 1

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…