Ανεξαρτητοποιήθηκε η Μίκα Ιατρίδη

Με επιστολή προς τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, γνωστοποίησε την ανεξαρτητοποίησή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του…

iatridi 0

Με επιστολή προς τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, γνωστοποίησε την ανεξαρτητοποίησή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Η κ. Ιατρίδη σημειώνει πως λυπάται που “το κίνημα μας έχει χάσει σε τέτοιο βαθμό τον προσανατολισμό του” και για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών εκτιμά πως οι ΑΝΕΛ “δεν καταφέραμε να εκφράσουμε τα αιτήματα της ελληνικής κοινωνίας και να ανταποκριθούμε σε αυτά”. 

Η Μίκα Ιατρίδη είναι η έβδομη βουλευτής που αποχωρεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτητων Ελλήνων αφήνοντας το κόμμα του Πάνου Καμμένου με 13 βουλευτές.

Λακωνικό το σχόλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων: «Καλό πολιτικό ταξίδι, ο λαός μας κρίνει όλους».

Στις 10 το πρωί της Τετάρτης θα συνεδριάσει η ΚΟ των ΑΝΕΛ για το θέμα, όπου και αναμένονται οι τοποθετήσεις του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου και των βουλευτών.

Η επιστολή της Μίκας Ιατρίδη

Προς:  Πρόεδρο Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνο Καμμένο

ΘΕΜΑ: «Επιστολή ανεξαρτητοποίησης από την Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων»

κ. Πρόεδρε,

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας, θα ήθελα να σας ενημερώσω και εγγράφως ότι αποχωρώ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δώσατε πριν δυο χρόνια να συμμετάσχω στη δημιουργία του κινήματος, ώστε να εισέλθουμε στη Βουλή και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους συμπολίτες μας.

Λυπάμαι πραγματικά που, δυο χρόνια μετά τις βουλευτικές εκλογές, το κίνημα μας έχει χάσει σε τέτοιο βαθμό τον προσανατολισμό του.

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έδειξε, με κατηγορηματικό τρόπο, ότι το μήνυμα μας προς τους πολίτες δεν ήταν σαφές και ξεκάθαρο. Δεν καταφέραμε να εκφράσουμε τα αιτήματα της ελληνικής κοινωνίας και να ανταποκριθούμε σε αυτά.

Στην μέχρι τώρα πολιτική μου πορεία, έλαβα όλες τις αποφάσεις μου με εντιμότητα και ειλικρίνεια, αδιαφορώντας για το προσωπικό πολιτικό κόστος, έχοντας πάντα ως πυξίδα την καλυτέρευση της ζωής των Ελληνίδων και των Ελλήνων, οι οποίοι έχουν αδικηθεί τόσο πολύ, όλα αυτά τα χρόνια.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…